Scudo Sports

Yeni Scottlar(2010)..

@smh42

Merhaba,
P1 ile ilgileniyordum,beklemişken 2010 model olsun demiştim ama ne hale getirmişler güzelim aleti..Sub 10 da aynı şekilde.
Hayal kırıklığına uğradım...
2009 P1 (L) de yok piyasada...

Scale'de 30 serileri hariç diğerleri yine süper olmuş,alacak arkaşlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: smh42
Scudo
SUB serisi renk ve kadro çizgileri bakımından bende de tam bir hayal kırıklığı yarattı. Önümüzdeki sene niyetliydim almaya fakat bu SUB'ları hayal etmemiştim. Üzüldüm tam bir hayal kırıklığı oldu. P3'le şimdilik devam. Bundan sonra alacağım bisiklet yol bisikleti olacak. 2009 ve öncesi SUB'lar YOL bisikleti çizgisine en yakın şehir içi bisikletlerdi.

• Beğen
Tepkiler: smh42
(link) ben bunu beğendim doğrusu. fiyatıda güzel. türkiye ile orası arasında fiyat farkı oluyor mu?

Yas ilerledikce city bikelar da ilgimi cekmeye basladi hadi hayirlisi diyorum.

sub 20 ve sportster p2, 2009 a göre çok kötü gözüküyor.donanım farkı da yoktur sanırım

arkadaslar ben 2 hafta önce scott sitesine girdim voltafe yz1 vardı bu gün girdim sitede yok acaba model mı kalktı yo sa yenilik mı var o modelde bende yz1 i beyenmıstım bilgisi olan varsa cvp ; bide paylasım için teşekkürler
:)

sub almaya niyetli arkadaşlar 2009 dan şaşmasın. efsane kadro 2009 sublar olacaktır. 2010 lar tamamen scott çizgisi dışında olmuş. gözümüz nasıl alışır bilmiyorum.

http://i44.tinypic.com/34i4rxh.jpg

Bu kadroya bayıldım. Fakat vites sistemleri alışık olduğumuzun dışında. Neden böyle yapmışlar? Bu renkten başka hiçbir model de yapmamışlar malesef :(

sub 10'a bayılıyorum...kesinlikle arkadaşın dediği gibi 2009 kadro, ben opsiyon olarak amartisör ekledim, gerçekten tadından, insan üzerinden inmek istemiyor...

bu sene sub serisi normal ve solition olarak iki alt gruba ayrıldı. yukarıdaki foto "solition " aşağıda link de ise normal versiyonu var .
(link)

dikkat edilecek husus geometrileri de bire bir aynı değil.
aralarındaki farkları özetliyebilirsek iyi olur aslında

Geri