Tuars07
Forum alüminyumbaşı
- Tepki
- 542
- İsim
- Tunahan Arslan
- Bisiklet
- Mosso
Arkadaşlar bazı okuduğum sitelerde haziran ayında yenileneceği ve isminin R6000 veya R7000 olarak geleceği bunun yanında kısaca özet geçmek gerekirse üç unsur öne çıkıyor
1) Di2 (elektronik) sistemli olarak gelmesi küçük bisiklet kulüpleri ultegra ve dura-ace fiyatlarından dolayı talep etmişler
2) Kendi disk freninin olması
3) Shadow isimli arka aktarıcısı teknolojisi kısaca anlatmak gerekirse arka aktarıcı kadro çatalının altında bulunması bu sayede hem hasarı azaltmak hemde daha hızlı geçiş sağlamak
Ben biraz özet geçtim ama detaylı okumak isteyenler için kaynakların linkleri bu arada Japonca google amcaya Türkçe ye çevirtin (link)
シマノ新型105 R7000は2018年に販売? 大穴で出ろ! 電動105 R7050 Di2 - B4C
(link) › shimano-new-105-r7000-...
1) Di2 (elektronik) sistemli olarak gelmesi küçük bisiklet kulüpleri ultegra ve dura-ace fiyatlarından dolayı talep etmişler
2) Kendi disk freninin olması
3) Shadow isimli arka aktarıcısı teknolojisi kısaca anlatmak gerekirse arka aktarıcı kadro çatalının altında bulunması bu sayede hem hasarı azaltmak hemde daha hızlı geçiş sağlamak
Ben biraz özet geçtim ama detaylı okumak isteyenler için kaynakların linkleri bu arada Japonca google amcaya Türkçe ye çevirtin (link)
シマノ新型105 R7000は2018年に販売? 大穴で出ろ! 電動105 R7050 Di2 - B4C
(link) › shimano-new-105-r7000-...