Scudo Sports

Yeni Toplama Single Speed'im

Tepki
2
Herkese merhaba,

Fixie toplamak üzere yola çıkmışken, epey bir düşündükten sonra kullanım kolaylığı nedeniyle Single Speed'e karar kıldım. Bunun üzerine Kadıköy tarafında yaptığım araştırmalarda bir tek Cadde Bike'in SS / Fixie toplama işleriyle uğraştığını öğrendim. Cadde Bike Muhammed bey tarafından boyatılıp, toplanan Single Speed'imin resimlerini sizlerle paylaşıyorum.

(link)

(link)

(link)

Elcikler dışında tam istediğim gibi oldu diyebilirim. Boya işçiliği ile ilgili sağolsun Muhammed bey epey titizlendi. Bir tek elcikleri gerçek deri sargı veya başka tip gerçek deri bir elcikle değiştirmek istiyorum, çok içime sinmedi. Aynakolu maviye boyatıp boyatmama konusunda kararsızdım ancak boyandıktan sonra fena olmadığını gördüm. Gerçi bisiklet üzerindeyken, bacaklar aynakolu tamamen kapatıyor, görünmüyor bile.

Bir sonraki step, arka gobegi flip flop hub ile değiştirip, fixie / single speed olarak kullanmaya başlamak. Fixie için biraz yaşım geçti mi diye de düşünmüyor değilim arada sırada. :)

Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ozan YAĞCI

Scudo
Bisiklet çok güzel iyi günlerde kullanın. Bende Single fixed meraklısı oldum forum sayesinde, Cadde Bike ın iletişim bilgilerini verir misiniz bana ilk fırsatta gidip görmek istiyorum.

Teşekkürler. Telefonları aşağıdaki gibidir.

0216 362 15 12.
0541 476 76 66.

Bisikletin renk uyumu çok güzel, kadronun kemik rengi olmasına bayıldım. Aynakoluda boyatmanız yerinde bir karar olmuş. Elcikler oldukça konforlu görünüyor. Beğenirmisiniz bilemiyorum ama flat bar biskletlerde deri sargı bana her zaman daha çekici gelmiştir.

http://img717.imageshack.us/img717/6692/18003475.jpg

Güle güle kullanın bilseydim bende bisikletimi almadan önce bir tane toplamak isterdim.

Kilidi cıkartıp çekersen fotoları Çok daha güzel görünecek emek verilmiş çok keyifli bir bisiklet gibi duruyor. İyi günlerde kullanmanı dilerim

Ozan bisikletin güzel olmuş, yapanın eline, emeğine sağlık diyeyim. Fakat ufak bir öneride bulunmam gerekirse, gidon boynunu ve arka fren kaliperini değiştir derim. Boyun ucuz, sıradan şehir bisikletlerindeki ayarlanabilir boyunlardan olmakla beraber, arka kaliperin (MAFAC) "Randonneur" bisikletlerde kullanıma uygun uzun bacaklı kaliperlerdir, ki bunun sebebi de çamurluk üzerinden kullanım için tasarlanmalarındandır. Benim fikrim bu iki hususu göz ardı etme, güle güle iyi günlerde bu aletin tadını çıkartmaya bak.

Görsellik olarak nice bisikleti sollamış geçmiş. Hayranlıkla baktım fotoğraflara.
Kazasız belasız keyifle kullanmanız dileğiyle.

Geri