Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni tur arkadaşım :)

Haydaa, bende ilk sayfada Çanakkale'ye geleceğinizi okuyup çay içmeye beklerim yazacakken ikinci sayfada ne gördüm... Geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim bulunur umarım bir an önce

Scudo
@Kara Kartal Teşekkür ederim herşey hazırdı 2 güne yola çıkıcaktım ama kısmet olmadı

Geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Bu kadar emek harca, tur hayalleri yap ve bir vicdansız çalsın. Umarım en kısa zaman da bulursunuz.

@mhd aynen oyle gozum gibi bakiyordum ama olmadi sanki yakinimi kaybetmis kadar icim acidi

Güle güle kullanın diye yazacaktım ama çalındığını okuyunca çok üzüldüm. Allah çalana daha büyüklerini kaybettirsin :(

@spe07
Ya aklıma geldi bizim sitenin güvenliği özel firma ve all risk sigortaları var. Onlara rücu ettirebilir misin sigortadan ödeme yaptırabilirler mi tabi var mı onlarında bilmiyorum. Bizde daha önce oldu da ödeniyor aklıma gelmişken yazayım istedim.

Gönlünüze göre olsun ,keyfiniz eksilmeden artsın nice yıllara ve yollara ağız tadıyla...

Facebook'da bu bisikletin çalıntı ilanını gördüm. Üzüldüm Geçmiş Olsun

Geçmiş olsun dostum,
Çalan da Allah'dan bulsun tez zamanda.

@hcikler Saolasın dostum hiç umut yok içimde ama hayırlısı :( Sen kaç gündür uğraş tur için herşeyi hazırla bir kansız gelsin bisikletini çalsın içimi acıtan bu

çalınmadan bir gün önce paylaştığım foto
https://i.hizliresim.com/yR8Dbn.jpg

@spe07 Geçmiş olsun çok üzüldüm... Bir ümit bulunur inşallah.

Bugün cuma namazına her zaman gittigim bir cami-yurt (akhisar hilaliye) vardi yine gittim bisikletle içeriye (zemine) bisiklet girisini yasaklamışlar ben de eve dönemedim vakit azaldı dışarıya bir agaca kilitledim ama aklim kaldi bir yandan diyorum gunaha giriyorum namazdayim aklim maddiyatta ama çok kotu bir durum çalınmasını düşündükçe... umarim en kisa zamanda bulunur calanlarin da Allah bildiği gibi yapsin...

Geri