Scudo Sports

Yeni Whistle 1161D

@buraktellioglu

Uyarın için teşekkür ederim burak abi, senden önce bir abimiz daha uyarmıştı, resimdeki bagajı çıkarıp uzun yol bagajını taktım denemek için, sonrada bu bagajı tekrar takmadım, hafta sonu dağ gezim var. Teşekkür ederim güzel yorumun için abi.

Scudo
@fatal.ozum
Yorum için teşekkür ederim, kadro s doğrudur, 50km hızı düz yolda yapmadım bayır aşağı bedallayarak yaptım :) düz yolda (tem'de) max 36-39 . Ayrıca maxxis 1.75 'in yağmurlu yada ıslak yolda yol tutuşu nasıl ?

@Abdülsamed AKBULUT

Aldığım günü hatırlıyorum da, o dişli lastiklerine rağmen bacaklarım ağrıyana kadar pedalladım :)

bisikleti nerden aldın bende aynısından arıyorum aradığım bir iki bayide bulamadım iyi günlerde sorunsuz kazasız pedallamalar :)

@Arif.önder

Merhaba, Kocaeli/merkez'de TAŞPINAR MOTOR 'dan aldım. 262 322 91 65

Öncelikle hayırlı olsun bende whistle 1163 d kullanıyorum acaba orjinal lastiklerini değiştirsek gerçekten süratte gözle görülür bir artma oluyormu :rolleyes:

@tercan çelik

Özel mesaj attım :)

anladım aynen dediğin gibi bisiklet biraz yoruyor oda lastiklerden olmalı bende izmit seymen arası kullanıyorum haftada 2 yada 3 kez...

@tercan çelik

yol lastiği almak istiyorsan link verebilirim tercan.

berk bey banada linki atabilirsen sevinirim en azından fikir edinmiş olurum:)

Fiyatına göre çok güzel bir bisiklet güle güle kullanın ama bagaj sabitleyici çok kötü bir pozisyonda ,ağır insanlar bile sele borusu yukarıda sürünce kadroda çatlama yapabiliyor siz arkaya doğru hemde seleye yakın bir pozisyonda bağlamışsınız bu belli bir süre sonra metalde yorulma yapar ve o noktadan çatlatır yada kırar

@tercan çelik

Tercan sana link atmıştım, gelmediyse tekrar atabilirim.

@alperen_69

Bagajı deneme amaçlı takmıştım, şuan arkada bagaj yok uyarın için teşekkürler :in:

Benim lastikler dişli ve yokuş çıkarken asfaltı tutmuş bırakmıyo sanki, insan çıkarken bukadar mı zorlanır, gerçektende yol lastikleri bu konuda rahatlık sağlıyo, aralarındaki fark büyük.

@Abdülsamed AKBULUT

hangi yol lastiğini aldınız ?

@berk4134
Berk daha yol lastiği almadım ama dediğim gibi biraz çekiniyorum çünkü ben çok dik rampalardan iniş yapıyorum lastik kayar diye endişe ettiğimden bitürlü yol lastiğine geçemiyorum :S

Çok güzel bir bisiklet olmuş güle güle kullan kardeşim.

@Abdülsamed AKBULUT

Kocaelide yaşayanlar bilir, kocaeli üni. den merkeze inerken çok dik rampa var, 34-36 km hızla (eller frende) çok rahat ve dikkatli iniyorum, yol lastiğinde tek kayma sorunu yol ıslakken oluyor... :(

Geri