anzolot
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.254
- İsim
- murat yücedemir
- Başlangıç
- 1983—84
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bir kaç haftadır Giant Anyroad'u inceledikten sonra kadrosuna aşık olmuştum Fastroad ile arasında gidip geliyordum ama Anyroad için sitesindeki yazan "Çabuk hakimiyet, 700c tekerlek, uzun mesafe ve off-road turları için optimize edilmiş geometri." dediğini gördükten sonra tamam bu dedim, internette neredeyse hepsi L kadroydu. Benim boyum 1.76 sitesinde 1.75 ve .1.78 arası boy için uygun olanını M kadro olarak belirtmiş ve bir tane vardı ilan o da Balıkesirde. 2 gün önce arayıp bugünde 450 km. yol yapıp alıp geldim.
Fotoğraflar yan yan çıkmış düzeltemedim.
Bisikletin üzerinde bir kaç değişiklik yapılmış. Karbon gidon ve sele, sigma km saati, zefal su kafesi, zefal 1 lt. termos suluk, kilitli pedallar ve schwable durano performans lastikleri ve token ön arka göbek. Bu göbek için tanıtımında %50 daha fazla akışkanlıktan bahsediyor ama lastikleri kaldırıp çevirdiğimde ne akması hemen zınk diye duruyor. Bisiklet mekanik disk fren, bu sistemde lastiğin rahatlaması için bir ayar vs. var mıdır?

Fotoğraflar yan yan çıkmış düzeltemedim.

Bisikletin üzerinde bir kaç değişiklik yapılmış. Karbon gidon ve sele, sigma km saati, zefal su kafesi, zefal 1 lt. termos suluk, kilitli pedallar ve schwable durano performans lastikleri ve token ön arka göbek. Bu göbek için tanıtımında %50 daha fazla akışkanlıktan bahsediyor ama lastikleri kaldırıp çevirdiğimde ne akması hemen zınk diye duruyor. Bisiklet mekanik disk fren, bu sistemde lastiğin rahatlaması için bir ayar vs. var mıdır?