Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni yol bisikletim mosso 730tca(sora)

Scudo
takma yeri tam tersi oluyor.
foto atçam şimdi takma yeri zaten kısa geliyor bende cırt cırt kelepçe ile taktım
bence çok kötü durmadı süreken iyi

https://i.hizliresim.com/p95OnN.jpg

Boğazı + açıylamı - açıylamı kullanıyosun?

x - açı nasıl yani anlamdım

ben demek istiyorum boğaz dik duruyorya gidon yatay km saatinin takma yeri gidona göre yatay şekilde boğaza takınca yan duruyor km saati

Şöyle diyim boğazı söküp ters takarsan açısı değişir mossonun boğazları 7 derecelik adam sana taktı verdi +7 açıda takar genelde bisikletçiler sen onu söküp tepe taklak takarsan -7 açıya dönüşür daha aero bir pozisyon ve daha keyifli bir sürüş yaşatır (keyif kısmı benim şahsi fikrim)

he tamam ben şeyi diyorum km saatini oraya tak diyorsun ya işte takma yeri boğazın şeklinin tam tersi

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Kaç kg dü senin mosso tArttınmı hassas tartıda ?

9,22 kg aksesuarsız yani internetteki bilgiler doğru

Ben o bilginin doğru olduğunu sanmıyorum sadece maşa farkından 1 kg hafifleyemez bnmki 10.0 kg

9.5 e düşse düşer gibime geliyo

maşa değil viteslerinde hafifliğinde fark var bir sora ile 105 in kilosu aynı olmaz

Konuyu her gün güncelleme amacın nedir?
Biz de yeni bisiklet alınca konu açtık ama değil her gün, bir kere bile güncel diye mesaj atanı görmedim.

hevesini kırmak istemem ama bu fiyata tiagra,ritchey,r501,continental donanımlı xrs030 alman daha iyi olurdu

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
salcano uzağımda dursun salcanoda tiagram olcağına başka markada soram olsun

@Angel ayrıca 030 tiagra 2350 tl benimki 1960 tl liste fiyatı vardı ben 1700 tlye aldım

salcanoya 2350 verceğime biraz daha fazla verip mosso 730 tca 105 setli alırdım oda 2500 tl

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@enes dökmen Daha düne kadar salcanodan başka markaya göz ucuyla bakmayan sen değilmiydin , salcanoyu öve öve bitiremeyen sen değilmiydin dostum ? Ya biraz düşünerek cevap yaz, yada yazdıklarının arkasında dur.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
salcanoyu ben hiçbir zaman sevmedim ilk aldığımda iyi gibiydi ama sonradan çok sorun açmaya başladı.

Geri