Tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlar dostlar.. Hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum... Allah herkesin hayallerindeki bisiklete kavuşmasını sağlasın...
@tolgayalcin
teşekkür etmeyi unuttuklarım:
toplanırken gece 12 ye kadar benimle bekleyen ve fotoları çeken Burak(b) dostuma,Gökhan ve zekeriya dostlarıma çok teşekkür ediyorum..
Bir kere daha kırmızı siyahın bir bisiklet nasıl durabileceğini gördük.Frenlerinden kadrosuna kadar şait oldum toplama sürecinde ortaya böyle hoş bir ürün çıktı.Düşündüğün eklemek istediğin parçaları tek tek ekledin.Sanıyorum daha da ekleyeceksin.Hakkını vereceğinden hiç şüphem yok.Hayırlı olsun kardeşim
janta gelince tolga abi. ya 2010 Mavic SLR , ya da toplayacam jantı da, hope göbek (kırmızı ), DT Swiss XR 4.2d çember , revolution tel, kırmızı tel başları gibi.. borçlarım bitsin o günkü ruh halime göre karar vericem
İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Tolga biz teşekkür ederiz. gerçekten çok doğru seçimler yaparak minimum bütçeyle çok kaliteli ve güzel bir bisiklet topladın. Allah kazasız belasız eskitmeyi nasip eylesin. tabi hep beraber inşallah