Scudo Sports

:::Yeni Yoldaş SCOTT SCALE 20:::

İyi günlerde kullan Tolga abi gerçekten çok şık olmuş bisiklet :)

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Scudo
Kardosunda çatlatlar, derin çizikler de olsa güle güle kullan arkadaşım. :D

• Beğen
@burakb
sorma sorma.. senin bisikletin yanında çok yeni kalmasın diye tornavidayla kendim kazıdım kadroyu :eek: :in: :)

• Beğen
Tepkiler: burakb
Tüm iyi dilekte bulunan arkadaşlar dostlar.. Hepinize teker teker teşekkürlerimi iletiyorum... Allah herkesin hayallerindeki bisiklete kavuşmasını sağlasın...

• Beğen
Tepkiler: burakb
@tolgayalcin
teşekkür etmeyi unuttuklarım:
toplanırken gece 12 ye kadar benimle bekleyen ve fotoları çeken Burak(b) dostuma,Gökhan ve zekeriya dostlarıma çok teşekkür ediyorum..

bisiketiniz oldukça güzel renkler birbiri ile çok uyumlu olmuş ayrıca hem göze hemde yollara hitap ediyor :)

• Beğen
Bir kere daha kırmızı siyahın bir bisiklet nasıl durabileceğini gördük.Frenlerinden kadrosuna kadar şait oldum toplama sürecinde ortaya böyle hoş bir ürün çıktı.Düşündüğün eklemek istediğin parçaları tek tek ekledin.Sanıyorum daha da ekleyeceksin:D.Hakkını vereceğinden hiç şüphem yok.Hayırlı olsun kardeşim

• Beğen
Güle güle kullan:rolleyes: .. Jant setini ne düşünüyorsun bu makinaya.. Atıl kurt gibi duruyor:D ..

özcan zek tolga abi çok saolun...

kırmızı siyah gerçekten ciddi favorim benimde..

janta gelince tolga abi. ya 2010 Mavic SLR , ya da toplayacam jantı da, hope göbek (kırmızı ), DT Swiss XR 4.2d çember , revolution tel, kırmızı tel başları gibi.. borçlarım bitsin o günkü ruh halime göre karar vericem :)

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: tolga1976
@tolgayalcin

evet abi anlatdığın gibi kırmızı siyah renk kombinasyonu mükemmel ve etkileyici göze hitap eden bir renk tasarımına sahip 2008 scale ailesi :D

• Beğen
@tolgayalcin

Tolga biz teşekkür ederiz. gerçekten çok doğru seçimler yaparak minimum bütçeyle çok kaliteli ve güzel bir bisiklet topladın. Allah kazasız belasız eskitmeyi nasip eylesin. tabi hep beraber inşallah:)

• Beğen
Geri