can akıncılar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 872
- Bisiklet
- Salcano
Aklıma bu Mavi Dev'le yolumuz yeniden kesişince... konu geldi. Galiba kadroların model yılı farklı, stickerlar farklı yada değiştirildi emin değilim. Bir de bu konuya bakın isterseniz.Kadro mükemmel ötesi değil mi? 😁
Bisiklet hala duruyor mu hocam? Hayırlı günlerde kullanın. 🙃
Teșekkürler, konudaki fotoğraflar silinmiș maalesef. Ben de merak ettim șimdi 'aynı bisiklet mi?' diye. Nasıl yapıyorlar giant mühendisleri bilmiyorum ama çok zarif kadrolar tasarlıyorlar. Hemen hemen her bisiklet disiplini türünde çok zarif kadrolar tasarlıyorlar; atx, revolt, tcr vs. hepsinin bir tasarım dili ve güzelliği var. 🙃 26" bisikletlere özel bir ilgim var, kaliteli parçalarla toplanan 26" bisikletler çok güzel duruyor.Aklıma bu Mavi Dev'le yolumuz yeniden kesişince... konu geldi. Galiba kadroların model yılı farklı, stickerlar farklı yada değiştirildi emin değilim. Bir de bu konuya bakın isterseniz.
Teșekkürler, konudaki fotoğraflar silinmiș maalesef. Ben de merak ettim șimdi 'aynı bisiklet mi?' diye. Nasıl yapıyorlar giant mühendisleri bilmiyorum ama çok zarif kadrolar tasarlıyorlar. Hemen hemen her bisiklet disiplini türünde çok zarif kadrolar tasarlıyorlar; atx, revolt, tcr vs. hepsinin bir tasarım dili ve güzelliği var. 🙃 26" bisikletlere özel bir ilgim var, kaliteli parçalarla toplanan 26" bisikletler çok güzel duruyor.
Hatta bulabilseydim 4-5 ay önce alacaktım, muhtelen açılmıș bir 'giant atx incelemesi' konum vardı șu anda. 🙃 Konu sahibini tebrik ederim ayrıca, çok güzel bir șekilde toplamıș bisikleti.
Çok çok çok iyi bir bisiklet olmuș, evladiyelik bisiklet desek yeridir. 🙃Vallahi konudaki fotoğraflar bende duruyor toplanmış hali ile şöyle bir fotoğraf atayım.
267362 dosyayı görüntüle
Giant ATX kadro üzerine bisiklet topluyorum Bu konudakiler farklı bir siteye yüklendiği için silinmiş ama ilk attığım konudaki bisiklet bu.
Fotoğraf bende gözükmüyor maalesef, söylemeden edemeyeceğim mașa seçimleriniz çok iyi. 🙃 Bu arada fotoğrafı tekrar yükleme șansınız var mı?Bu da yenisiBu sefer maşayı Rock Shox SID Team olarak seçtik...
![]()
Bu arada fotoğrafı tekrar yükleme șansınız var mı?
Evet șimdi gördüm, bisikletin her tarafında bulunan beyaz detaylar çok harika olmuș. 🙃 Umarım yanlıș anlamazsınız, pedallar biraz sırıtıyor sanki. 😁 Lastiklerin ve özellikle harika görünen elciklerin modeli nedir acaba?Mesajı güncelledim, şu an görebiliyor olmanız lazım![]()
Kadro mükemmel ötesi değil mi? 😁
Bisiklet hala duruyor mu hocam? Hayırlı günlerde kullanın. 🙃