Scudo Sports

Yeni Yoldaşım Giant Atx

Scudo
@Anonim Teşekkürler Hocam...Aynakol Kelepir Geldi Oyle Aldık :) Isimi Görüyor Acikcasi Ileri ye Doğru Guncelleriz...
@isaac52 Evet Hocam Gökhan Abi işin ehli bu konuda ne Orduda ki bisikletciler e nede başka bir yere götürürüm kaç yıldır bisikletimi...

Kadro mükemmel ötesi değil mi? 😁
Bisiklet hala duruyor mu hocam? Hayırlı günlerde kullanın. 🙃

Aklıma bu Mavi Dev'le yolumuz yeniden kesişince... konu geldi. Galiba kadroların model yılı farklı, stickerlar farklı yada değiştirildi emin değilim. Bir de bu konuya bakın isterseniz.
Teșekkürler, konudaki fotoğraflar silinmiș maalesef. Ben de merak ettim șimdi 'aynı bisiklet mi?' diye. Nasıl yapıyorlar giant mühendisleri bilmiyorum ama çok zarif kadrolar tasarlıyorlar. Hemen hemen her bisiklet disiplini türünde çok zarif kadrolar tasarlıyorlar; atx, revolt, tcr vs. hepsinin bir tasarım dili ve güzelliği var. 🙃 26" bisikletlere özel bir ilgim var, kaliteli parçalarla toplanan 26" bisikletler çok güzel duruyor.

Hatta bulabilseydim 4-5 ay önce alacaktım, muhtelen açılmıș bir 'giant atx incelemesi' konum vardı șu anda. 🙃 Konu sahibini tebrik ederim ayrıca, çok güzel bir șekilde toplamıș bisikleti.

Teșekkürler, konudaki fotoğraflar silinmiș maalesef. Ben de merak ettim șimdi 'aynı bisiklet mi?' diye. Nasıl yapıyorlar giant mühendisleri bilmiyorum ama çok zarif kadrolar tasarlıyorlar. Hemen hemen her bisiklet disiplini türünde çok zarif kadrolar tasarlıyorlar; atx, revolt, tcr vs. hepsinin bir tasarım dili ve güzelliği var. 🙃 26" bisikletlere özel bir ilgim var, kaliteli parçalarla toplanan 26" bisikletler çok güzel duruyor.

Hatta bulabilseydim 4-5 ay önce alacaktım, muhtelen açılmıș bir 'giant atx incelemesi' konum vardı șu anda. 🙃 Konu sahibini tebrik ederim ayrıca, çok güzel bir șekilde toplamıș bisikleti.

Vallahi konudaki fotoğraflar bende duruyor toplanmış hali ile şöyle bir fotoğraf atayım.
9GkDjN.jpg

Giant ATX kadro üzerine bisiklet topluyorum Bu konudakiler farklı bir siteye yüklendiği için silinmiş ama ilk attığım konudaki bisiklet bu.

Vallahi konudaki fotoğraflar bende duruyor toplanmış hali ile şöyle bir fotoğraf atayım.
267362 dosyayı görüntüle

Giant ATX kadro üzerine bisiklet topluyorum Bu konudakiler farklı bir siteye yüklendiği için silinmiş ama ilk attığım konudaki bisiklet bu.
Çok çok çok iyi bir bisiklet olmuș, evladiyelik bisiklet desek yeridir. 🙃

Mașa seçimi vesaire de çok iyi, mașa manitou r7 pro galiba ki çok iyi bir mașadır. Bisiklete baktıkça 26" bisikletlere olan özlemim artıyor. 🙂

Çok çok çok iyi bir bisiklet olmuș, evladiyelik bisiklet desek yeridir. 🙃

Mașa seçimi vesaire de çok iyi, mașa manitou r7 pro galiba ki çok iyi bir mașadır. Bisiklete baktıkça 26" bisikletlere olan özlemim artıyor. 🙂

Bu da yenisi :) Bu sefer maşayı Rock Shox SID Team olarak seçtik...

pkYSza.jpg

Son düzenleme:
Bu da yenisi :) Bu sefer maşayı Rock Shox SID Team olarak seçtik...

pkYSza.jpg
Fotoğraf bende gözükmüyor maalesef, söylemeden edemeyeceğim mașa seçimleriniz çok iyi. 🙃 Bu arada fotoğrafı tekrar yükleme șansınız var mı?

Mesajı güncelledim, şu an görebiliyor olmanız lazım :)
Evet șimdi gördüm, bisikletin her tarafında bulunan beyaz detaylar çok harika olmuș. 🙃 Umarım yanlıș anlamazsınız, pedallar biraz sırıtıyor sanki. 😁 Lastiklerin ve özellikle harika görünen elciklerin modeli nedir acaba?

Kadro mükemmel ötesi değil mi? 😁
Bisiklet hala duruyor mu hocam? Hayırlı günlerde kullanın. 🙃
IMG_20240622_104655.jpg

Evet bisiklet halen duruyor hocam, tam 9 senedir bende Ankara'ya tayin oldum yanımdaydı Şırnak'a tayin oldum yanımdaydı en son memleket fatsaya topladigim yere geldik yine yanımda 🤗 foruma bakarken o zaman gerçekten ustalık eseri mi cikarmisim 😅 2 sene önce Sram X0 taktım vites sistemini geri kalan yerler aynı desem yeridir

Geri