Scudo Sports

Yeni yüzüyle atx pro..

çok güzel olmuş erayım hayırlı olsn benim mavi maşa v fren olsaydıda onu verseydim sana...bu arada göbekler honkkong dan yurda girdi haftaya jantları dizicem inşallah bende fotoları koyarım...:)

• Beğen
Tepkiler: eray akyol
Scudo
çok teşekkürler arkadaşlar çok daha güzelleri umarım sizlerin olur. :)

Taner im hadi hayırlı olsun göbekler kardeşim :) benim maşayı ben çok sevdim valla iyi ki almışım beyaz ya da mavi olmasına da çok gerek yok aslında :)

herbirinize kazasız belasız bol keyifli bol pedallamalar ;)

Valla eray arkadaş bisiklet dehşet olmuş diyebilirim. Sana bu bisiklet sevdasını aşılamak iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Maddi yönden kötü galiba ama manevi yönden paha biçilemez. Kazasız bol pedallamalar. Fotolar için çok teşekkürler....

• Beğen
@Muzaffer YILMAZ

kesinlikle aluminyum bir kadro icin tavsiye edebilecegim bir kadro. zaten arastirirsaniz eski XTC kadrolarla tamamen ayni oldugunu gorursunuz. bu arada sanirim 5. olacak 4 tane olmasi lazim :)

a@Sercan Balcı

valla sercanim sorma :D battik yine :D ama emin ol bisikletim cocugummus gibi hissetmeye basladim :D bazen ya inip sirtima alip oyle mi devam etsem diyorum :D :D :D

resimleri çok güzel modifiye etmişsiniz:) harika görünüyorlar,güle güle kullanın.

• Beğen
Güle güle Kullanın İnşallah bizede Nasip olur böyle Makineler :)
Mükemmel yaa Hastasıyım Giant'ın

• Beğen
Sanatsal fotoğraflar eşliğinde tanıtılmış bir bisiklet gibisi yok. :)
Güzel günlerde kullanmanızı ve kazasız sürüşler diliyorum ;)

• Beğen
çok teşekkürler arkadaşlar umarım çok daha güzelleri sizlerin olur. ve çok daha güzel fotoğraflarla biz de görmüş oluruz :)

teşekkürler :)valla çok uğraştırdı. yaklaşık 3500 ile 4000 tl arasında düşünebilirsiniz :)

Kadromu değiştirdim. Değiştirmeden önceki son haliyle ATX pro..

(link)

(link)

(link)

Geri