@Mehmet 38
Anladım sevgili Mehmet..
Bundan sonra ahlaklı olacağım,düzgün cümle kuracağım,Dünya'nın öbür ucunda ölen insanlar için üzüleceğim
Şöyle bir şey var,laf açıldı madem,belirteyim..Birileri sizin neye sevineceğinize/üzüleceğinize karar veriyor..Türkiye'de her yıl yüzlerce kadın veya işçi öldürülüyor ama asla gündeme getirilmiyor bu konular..Çünkü sizlerin bu konularda üzülmenizi/düşünmenizi birileri istemiyor..
Yeni Zelanda'da şu olmuş,Venezüella'da bu olmuş,İsrail'de şu olmuş,Amerika'da bu olmuş..Medya pompalıyor mevzuyu,ister istemez her yerde karşınıza bu haberler çıkıyor ve siz de ister istemez üzülüyorsunuz/düşünüyorsunuz/ağlıyorsunuz..Bir cenazede herkesin suratı asıktır,ağlayanlar,feryat edenler vardır..Toplumu idare edenler de,sizlerin toplum dışındaki olaylara üzülmenizi,adeta sizi bir cenaze evine sokar gibi gerçekleştiriyorlar..Böyle yaparakta,toplum içindeki sorunları öteliyorlar..
''Sevindin mi?'' diye bir arkadaş sordu,söyledim işte..Umurumda değil..Banane Yeni Zelanda'dan..İsterse birisi Yeni Zelanda'ya atom bombası atsın,banane..Ben yaşadığım topluma bakarım..Toplum dışındaki gelişmelerle dış işleri ilgilensin..
Yeşil biberin kilosu 19.99 olmuş..Buna üzülün..!