Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeniden "Yollu" oldum [Giant SRC 1 yol bisikleti]

Ruhpastası

Forum Demirbaşı
Tepki
328
İsim
Şafak Çalışkan
Başlangıç
2012—13
Bisiklet
Dahon
Bisiklet türü
Katlanır
M0GVo9.jpg

Selam arkadaşlar
Birkaç gündür araştırdığım bisikleti nihayet dün akşam saatlerinde aldım. Başlangıç, F/P segmentinde bir yol bisikletidir.

Fiyat: 2750 TL
Satıcı: TNS Bisiklet/Lara şubesi/Antalya

Bisikletçi arkadaşım olduğu için 2790 liradan bu fiyata düşürüldü. En ucuzunu aldım diyebilirim. İnternette 2800'ün altında bulamadım.

Kadro: 54
Beden: M

Kadroyu 56 düşünmüştüm (boyum 180) ellerinde olmayınca 54'ü denedim ve tam oturdu. Renkte seçeneğim yoktu. Bu renkte güzel görünüyor.

Bugün ilk uzun turumu gerçekleştirdim. Kemere gidip geldim. Vites ayarını tam yapamamıştık biraz sorun yaşadım. Vites geçmemişti ama çokta sorun olmadı. Sürüşü çok rahat

Bu modeli düşünen arkadaşlar hiç düşünmeyin alın. Biraz toplandıktan sonra set yükseltmesi yapacağım.

Herkese keyifli kazasız belasız turlar.

Scudo
Çok güzelmiş hayırlı olsun bende mosso katlanır 26 jant aldım seninki gibi olmasada sırf araca atıp binebiliyim diye katlanır aldım uğraşamam 5 kattan indir çıkara ama yavaş yavaş parçaları iyileştirme yapıcam

Arkadaşınız bayağı bir indirim yapmış yahu :koptum:
Güle güle kullanın...

dostum hayırlı olsun. kazasız belasız kullanasın. yalnız arkadaşın da super indirim yapmiş. sen ona söyle bi 100 tl daha sana versin.

• Beğen
Tepkiler: Alprdnc10
Pek de F/P ürünü gibi görünmüyor ama hayırlı olsun, güle güle kullanın.

yaw siz neden indirime taktınız? bırakın indirimi fiyatı

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
kazasız belasız sürüşler. :D bisiklet kendisine baktırıyor gerçekten.

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
@Ruhpastası

500 liralık bir bisiklette 40 lira indirim yapsa neyse de 3bin liralıkta 40 lira biraz az bir de arkadaşınmış :) zaten 2790'ı 40 lira indirip satarım diye o fiyata söylediği çok belli. 250ye satacağın birşeyi 275'e koyarsın ya, öyle işte :)

neyse bisiklet güzel görünüyor. güle güle kullan :harika:

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
3000 liradan 2790'a düşüyor, 2790'dan 2750'ye düşüyor. bana 3000 liraya da satabilirdi :)

hocam bu bisiklet mi ? (link) havale fiyatı 2730 yazmışlar.Ek olarak tabi şahsi fikrimdir ama bu fiyata güzel ve kaliteli bir marka almışsınız ancak f/p ürünü önermesine katılmıyorum.Sizin fiyat segmentinizde tiagra set karbon maşa çok bisiklet bulunur.Ek olarak jantları çok güzel duruyor teknik özelliklerini bilmiyorum ama çok albenisi olan bir bisiklet hayırlısı olması dileğiyle.

Geri