Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeniden "Yollu" oldum [Giant SRC 1 yol bisikleti]

Fp ürünü kimine göre kadro iyi donanım kimine göre sürülebilir düzeyde donanım çok iyi kadro demektir. Açan kişiyi pişman etmeyelim. Guzel bisiklet güle güle kullanın !
Ayrıca ticarette inilecek sinir bellidir indirimin düzeyini yargılamak tuhaf geldi bana sonuçta arkadaşta olsa satılan her malda mağazadaki herkese gidecek kar payı var

Scudo
teşekkürler arkadaşlar

@Ruhpastası
56 kadro kullanan 54 olur ama 56 nın tavan sınırındaki birine sıkıntı olur gidon uzatmak falan gerekir. Hayırlı olsun kazasız belasız bol pedallı günler dilerim. Yalnız arkadaşınız dost işi indirim yapmamış o kadarını herkes yapıyor ama olan olmuş arkadaşlığınız bozulmasın oda işini yapıyor. Artık bisikletiniz ile bol bol pedallamaya ve keyfini çıkarmaya bakın. Alındıktan sonra nasıl gibi sorular önemsiz artık

• Beğen
Tepkiler: Ruhpastası
bu arada arkadaşım bisiklet dükkanının patronu değil çalışanı :)
herkese kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet çok hoş duruyor. Performans alabilmeniz önemli. Alabiliyorsanız ne ala... Gerisi hikaye. Bisiklet dünyasında indirim zaten pek rastlanır bir olay değil. Arkadaşlar şaka yollu biraz fazla takılmışlar sanırım. : ) hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
teşekkürler

selamlar
Çift katman jantlarla pek rahat edemedim çünkü iç lastik patladığında 61 mm siboplu iç lastiği zor buluyorum. Heryerde 48 mm satılıyor ve hava basılmıyor.

Bu modele tiagra 3x10 takmayı düşünüyorum. 4703 modeliydi sanırım onun fiyatı uygun geldi

Mutemelen jant değişimine de gideceğim. Jant seti öneriniz var mı?

Tiagra model 4603 müş

Uzun siboplu iç lastik bulmakta zorlanıyorsanız extender (uzatma?)' lar var. :y. b.r markanın ürününü kullanırsanız sorunsuz uzun süre kullanabilirsiniz.

(link)
Set yükseltmeye kararlıyım fakat erdoğanlarda satılan bu modelin eski model mi yeni model mi olduğunu bulamadım. Nasıl anlaşılır model yılı

Teşekkürler hocam. Ağırlık yapması dışında bir eksisi yok sanırım?

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Ruhpastası x3 istemenizin sebebi, şuan kuanmakta oldugunuz 12/25 (yanlisim varsa duzeltin) rublenin yokuslarda sizi uzmesi sanirim o_O Yerinizde olsam ruble ile oynardim, 30'lu ruble denerdim

• Beğen
O işten hiç anlamıyorum. Ruble değişince vites ve zincirin değişmesi gerekmiyor mu?

• Beğen
@mariokaldato bisikletin mi setin mi?
Bisiklet 11 falan. Seti bilmiyorum ama 2-3 kilo vardır sanırım

@Serkan Mıstınoğlu uyumsuzdur muhtemelen. Bisikletçiye sorayım bunu

Uzun saat kullanımlarda vites ayarı kaçıyor. Sürekli bakım istiyor grup setler.

Ayrıca güncel fiyatına baktım şuan elim ayağım titredi :eek:

• Beğen
Geri