erkoc
Üye
- Tepki
- 41
- İsim
- Erkoç
- Bisiklet
- Bianchi
Forumu uzun zaman kayıt olmadan takip ettim fakat artık kayıt olup aktif olmanın zamanı geldi.
Adana'dan 1 ay önce tanıdıklar vasıtasıyla aldığım Bianchi Caurus 838 i trenle Kayseri' ye getirdim ve yavaştan sökmeye başladım. Boyasını söküp yeni bir boya ile boyayıp değişecek parçalarını yenileyip kullanmak istiyorum. Daha önce bu bisikleti yenileyenleri takip etmiştim ama bu süreçte yardıma ihtiyacım olursa siz arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Bisikleti tamamladıkça fotoğraf gönderirim. Şimdilik bu kadar
Bisikletin boyasını sökmeye başladım Başlarda zorlandım ama sonra daha kolay oldu. Çünkü sprey boya sökücü kullanıyordum. Hiçbir işe yaramadı. "Tekkim" marka bi boya sökücü buldum. Fırça ile bisiklete sürüp 15 dk bekleyince boya kabarmaya başlıyor. Tel fırça ile de söküyorsunuz. Bugün üzerinde boya kalan ufak yerleri zımpara ile temizleyip bir kaç gün içinde boyarım diye düşünüyorum
Adana'dan 1 ay önce tanıdıklar vasıtasıyla aldığım Bianchi Caurus 838 i trenle Kayseri' ye getirdim ve yavaştan sökmeye başladım. Boyasını söküp yeni bir boya ile boyayıp değişecek parçalarını yenileyip kullanmak istiyorum. Daha önce bu bisikleti yenileyenleri takip etmiştim ama bu süreçte yardıma ihtiyacım olursa siz arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Bisikleti tamamladıkça fotoğraf gönderirim. Şimdilik bu kadar