ahmtbag
Daimi Üye
- Tepki
- 231
- İsim
- Ahmet
- Bisiklet
- Scott
Ohalde istediklerinizi ve merak ettiklerinizi gayet güzel birşekilde iletebilirsiniz, gelelim sorularınıza, şahsen 16 yıldır tekstil sektöründe bende emekçi olarak bulunuyorum, promosyon textil ürünlerinden tutunda moda sektörü dahil aksesuarından poşetine, elime değmedik birşey kaldıysa istisnadır ya da bugün üretilmiştir... kusura bakmayın mütevazi olamayacağım ,pamuğu tarlasından toplayıp ipliğini eğirdiğimi de boya kazanlarının başında tuttuğum nobetleride bilmenizde zarar yok... şuanda özel bir ihracat fabrikasinda polyester kumaş ve sublimasyon baskı ağırlıklı tasarımlar yapıyorum, memleketin ve tüm sektörlerin hali ortadayken kaldiki 10 yıl evvel bitmiş tekstil sanayisini tartışacak değilim, beyefendi samimi ikrarda fayda var lütfen, çin e laf atmadan evvel memlekette 1 sene makinacı, ilikci, ortacı, fasoncu olup ikinci sene merdiven altı atölye açıp milletin tasarımlarını çalıp dikmeye satmaya çalışan, yok parasına çor çocuğu sigortasız rezilce çalıştırıp sağda solda tekstilciyim diyen, hasbel kader yabancı bir müşteri bulup onuda dolandiran yurduma bir bakın isterseniz... Bahsini ettiğiniz ürünlere gelelim, yüzde yüz yerli malı diyerek reklam yaparkende muhtemelen yuvarlama yaptınız!? Olamayacağını bilmeme ihtimaliniz yoktur. Bu işin hilelerini daha anlatmadım yoksa onlardan da bir kitap çıkar taktir edersiniz... Neyse üstadım sözün özü kaliteli is yaparım arkamdan söylemem diyorsunuz, o iş öyle olmuyor bari yazın oraya kullandığınız kumaşın kompozisyonunu, gramajını, su itilicik değerlerini,fermuar markasını vs. İnsanlar ne alacaklarını bilsinler. İyi akşamlar.