Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yerli ve yurtdışı alışveriş siteleri

Yurtiçimi, yurtdışı alışveriş sitesini tercih edersiniz?

• Toplam katılım
    64
Arkadaşlar vadesiz hesap kartımla paypal da hesap açmaya çalışıyorum ancak kartımı tanımıyor,bu kart ile paypal da hesap açıp yurt dışı sitelerden alış veriş yapabileceğimi söylemişti bir arkadaş,ben mi yanlış bir şey yapıyorum?bu konuda bir bilginiz var mı acaba?bu arada kartımın üzerinde visa yazıyor!

Scudo
@GökhanRR

Konu iyice alakasız yerlere kaymakta "PAYPAL" için daha başka forumlarda detaylı bilgi bulabilirsiniz ama ufak dipnot. Paypal hesabınızdan provizyon olarak 1€ çeker hesabınızda para olması ilk tanımlama için gereklidir

@Cenk Yiğit
Başka bir forum kullanmıyorum Teşekkürler bilgi için.

@Lütfü Koçak

alacağınız bisikletin linkini atarmısınız bir inceleyelim uygunsa bende alırım

@harun tınas
(link) buyrun. şu mekanik disk fren hala kafamda soru işaretleri yaratıyor :F

@Lütfü Koçak
mekanik freni geçtim üstelik 11.2 kg parasına göre cok ağır
üstelik parasını hakketmeyen donanımlar kullanmışlar ama kadro nasıl bilemiyorum
aynı bütceye 1149£ dan cok daha uyguna iyileri var
ama benim bilmediğim yada bu bisiklette sizin beğendiğiniz özellik nedir

@harun tınas
Bisikleti commuter olarak kullanmayı planlıyorum, ağırlığı kadronun çelik olmasından ve disk frenden kaynaklanıyor sanıyorum. Yabancı forumlarda bisikletle ilgili çok fazla olumlu yorum var. Çelik kadro olması, çamurluk bagaj takılabiliyor olması da planladığım uzun turlar için ideal gibi gözüküyor.

Kesinlikle yurtdışı, en ufak problemde bile işiniz çözülüyor...

@Raşit S

Raşit bey sanırım dediğiniz olayı burada yaşadım. Normal fiyatı 1350 lira olan bisikleti çok çok düşük fiyata almıştım Profilo bayi'de

Yurt disi alisveris sitelerinde bir sorun cikinca e-posta yoluyla cozume kavusabiliyorsun. Yurt icinde Bisikletcim.com var adamlar resmen nitelikli dolandirici.bir sorun olsa ne e-posta, ne telefon hicbirsey fayda etmiyor adamlar oyle cevaplar veriyorlarki sanki karsilarindaki kisi hic bir sey bilmiyor. Ben sahsen bisikletcim.com yuzunden cogu firmadan tiksindim kurunun yaninda yasta yandi maalesef. Para bagira bagira yurt disina gidiyor ama burdaki cakallar kazanacagina yurtdisindaki durust saticilar kazansin dedim. Ve parca yada aksesuar alisverislerimi elden almazsam yurtdisindan getiriyorum. Tek kotu taraf biraz sabir edip beklemek gerekiyor en erken 10 gun de geliyor bu sure 45-50 gunude buluyor. Benim sahsi fikrim yurtdisi...Mutlaka yurt icindede var kaliteli calisan firmalar onlarinda hakkini yemeyelim tabiki. ;)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

herkese iyi akşamlar internette bisiklet satan sitelerin bisikletleri biraz daha ucuza satması aslında biraz cezbedici bi durum fakat bu sitelere güvenilirmi?

örneğin 1300 liralık bir bisikleti 1000 lıraya kadar indirebiliyolar daha önce alışveriş yapan varsa bi yardımcı olabılır mı?

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Alabilirsiniz yani internetten. Ben de internetten aldım bisikletimi. Ancak yine de hangi site hangi satıcı bence bunları bir paylaşın derim. Güvenlik birinci şart. Ona göre yorumlar gelir. Çok muğlak çok genel bir konu bu.

@hogutmen şuanda bakındığım 2 site var bunlar bisikletcim.com ve bisikletciden.com bu iki site arasında kaldım

@meiakanze Bisikletcim ile ilgili sıkıntı yaşayanlar vardı forumdan. Ellerinde olmayan ürünü satıyorlar diye.

• Beğen
Bir arayın forumu bu siteler için neler yazılmış. Ben n11 den panda bisikletten almıştım. Yk bisiklet var gene sorun yok gibi. Spprcupazarı var. Bazen kart kampanyaları falan olur. Hediye çekleri gene hakeza baktığınız sitelerden daha ucuza gelebilir. Hiçbir firma ile bağlantım yoktur. Son karar sizin. Stok durumu da sorulmalı. Fiyat ta yanlış girilmiş olabilir. Böyle riskler de var yani.

yk bisikletten kron xc 500 aldm 2 ay kadar önce güzel paketleme büyük ölçüde kurulu olarak geliyor. sorun yaşamadım öneririm alacağın ürün varsa sitede. n11 de atek bisiklettende aksesuar almıştım onlarda sıkıntısız geldi

• Beğen
Daha bilindik sitwlerden almanizda fayda var bahsettikleriniz disindaki baska alternatif sitelerde arastirin buraya yazin az cok fikir sahibi olarak bilgi vermeye calisiriz forumdaşlar olarak

Bir de şu siteyi tavsiye ederim şu anda indirim var firma yetkilisi serkan bey cok ilgili ayrica ucretsiz kargo imkani sunmakta goz atarsaniz iyi olur @meiakanze

(link)

aslında forumda bu konuyu baya araştırdım hani açmamak lazım gereksiz konu fakat bulamadım bende açıyım dedim

Geri