Scudo Sports

Yeşil Beyaz

@Emirhan Atasöz

İnan öyle oluyor. Utanıyorum artık. Anlayan anlamayan herkes dönüp bakıyor. Birilerinin önünden geçerken herkes hipnoz olmuş gibi geçişimi izliyor. Hatta geçen hafta bir sokak köpeği, hırlayarak yanıma yaklaştı 2-3 metre kala ne olduysa olduğu yerde durup ön tekeri dikti gözleri öylece kaldı hayvancağız. Sonra ben uzaklaştım gittim...

Bakalım daha neler göreceğiz.
Gökhan

Scudo
@Barış Kılınç

Hulk hiç aklıma gelmemişti.
Teşekkürler.

@memocy

Hocam kontra ile hiç zaman kaybetmeyin. Kontra göbekler Fix'e göre kontrolü daha zor ve emniyetsiz bir sistem. Hatta kontra-fixe karşılaştırması hakkında daha detaylı bilgi için Yavuz Oymak ile sizi buluşturabilirim. Yavuz abi bu konuda size gerekli detayı vereceğine emininim. Kendisi yıılarca kontra kullandıktan sonr fixe geçtiği için iki sistem kıyaslamasını çok daha iyi yapıyor/yapar.

Bence ön frenli bir fixe hepsinden daha emniyetli ve güzel olur.

Yer konusundaki tahminini tam isabet. Fotolar TOBB C Blok 28. kattan.

Gökhan

• Beğen
Tepkiler: memocy
Çok farklı bir bisiklet işde budur..Bayağ güzel olmuş.Sade ve renkler de iç açıcı olmuş..Sahil kenarında renklerde ayrı bir güzel olmuş..

Renklere hayran kaldım diyebilirim..güle güle kullanın.

• Beğen
Tepkiler: GokhanAK
Müemmel bir single speed... kazasız sürüşler, nazar değmein:)

umarım ankara'da denk gelmeyiz... bu sanat eseri tam bir kaza sebebi çünkü =)

@GiciK eRay ADALI

İki hafta önce Ebis'in Hamzabeyli sınır kapısına yaptığı turda sizde var mıydınız.
Hamzabeyli kapıda yanınıza gelmiştim... (tabi o gruptaysanız)

Gökhan

@Alper Tezgöçen

Kadro ve maşa çelik.
Ağırlık 9 kg

paylaşım için teşekkürlerr tam postmodern bir bisiklet olmuşş :))))

• Beğen
Esasında tam benlik olmuş. Renk uyumu çok güzel.

Ayrıca tam BURSASPORlu bisikleti olmuş. İleride bende böyle bir deneme düşünebilirim gibi.

• Beğen
Geri