Scudo Sports

Yeşilköy

Scudo
ooo video film mukemmel yarın sabah sabah karga bokunu yemeden bız vıdeo ceker resımler cektırecegız mukemmel olucak galıba:D

arkadaslar ılk başta bugun bızı kırmayıp bakıköye geldiğiniz için tesekkur ederiz....gercekten cok eglendık tanıstık kaynastık bmx le ılgılı sorunlarımızı gıderdık bırbırımızden bısıler oğrendık ŞİMDİ İSE YARIN BUYUK BI IHTIMAL SEM TEAM DE GELİRSE BJK DE Bİ PATLAMA OLUCAK (BMX PATLAMASI) SİZE HABER WERELİM DEDİM YARIN SAAT ÖĞLEN BİRDE GELME İSTEYEN TUM ARKADAŞLARA DUYRULUR.....

hımm acaba sakaryaya geç mi gitsem :D valla olabilir yaw ama söz vermiyim ben....

Bende gelip görmek isterdim ama çalışıyorum. Başka bir zamana artık.

arkadaşlar ben gelemiycem bugun kusura bakmayın....umarım çok eğlenmişsinizdir....haftaya cumartesi falan hava güzel olursa gene yaparız ;)

halıl abı bsdenınde gezısı wardı ondan bıraz gec cıktık bakırkoyden bız saat 2 de oaraya wardık 2 den 5:30 6 gibide ordan cıktık

Ben zaten duramazdım antrenman yapıyordum ancak yine de bir selam çakardım ;). Neyse yükleyin şu fotoğrafları hadi :D

seko dünkü BSD gezisinde fotoğrafları kim çekti bilgin varmı :)
ayrıca aynı kişi videoyada çekti bizleri ünlü olacaz :):)

biz metin bike grubu olarak geziden sonra bjk ye gectik . bsd gezi resimler en kısa zamanda sitede yayınlanacaktır arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: t-genc
çok eğlendik ooo süperdi biz 11 de ordaydık halil abi seni görmedik ama birçok bisiklete selam verdik sağolsunlar onlarda bize selam verdi ve haliç gezisine gidicek olan kişilerlede konuştuk çok eğlenceliydiki benim lastiğim patlayana dek :) sonra mtb trial we bmx takımı geldi sevgili arkadaşlarımız biz çok kaynaştık özledik onları daha sonra BSD geldi :) Metin baba ve ekibi :p daha sonra ben onları uğurladıktan sora ufak bi kaza geçirdik ve sanırım şu anda ölüyorum çok ağrıyo kaburgalarımın ezikliği kendini tekrarlıyor bugünde taxi alican ı ve arkadaşını gördük çok eğleniyorlardı sora ben çıktım barbarostan onlar eğleniyorlardı 2 günün ufak özeti bu arada board ağacımıza bi board daha eklendi :)

olm nereye ölüyon len hiç bi yere gidemezsin daha yeni bmx alacan :D

cumartesi inşallah hava güzel olur gene buluşuruz :D

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
;) @Jr.BMX

yanlız bu tanışma bölumunde olmaz iikinci el bölümüne konu açarsa seko123 çok daha iyi olur

@3rkn*MF

hayırdır gardaşım ne oldu yaaa nasıl gecirdin kazayı büyük geçmiş olsun bak üzüldüm şimdi dikkat et kendişne tamamı kendine iyi bak hee arkadaşlar hafta sonu güzel bi proram var ve orada bisikletlerle hareket yapma şansınız var haberi gezi ve tur duyru bölümünden okuya bilirsiniz ben atım konuyu konu adı ayda bir gün sokaklar bizim gelin pazar günü erken bitecek zatenm o gezi kısa bi gezi olacak bilginize ondan sonra bjk ye döneriz zaten rampa aşagıyta inicez o kadar haberleşelim

Geri