işsiz mi
şimdi kardeşim ben halkla ilişikiler mezunuyum 2 yıllık şimdi uzaktan eğitimi araştırıyorum
insan kaynaklarında,pazarlama ve satış departmanlarında,danışmanlık firmalarında çok rahat iş bulursun bu aradada ingilizceni geliştirirsen çok daha iyi olacaktır.
Çok güzel bir bölüm seçmişssin tebrik ederim.
Neden mi?
hiç zorlanmadan okuyabileceğin bir bölüm
iletişim derslerin olacak buda senin insanlarla olan iletişiminde gelişme sağlamana olanak sağlayacak
tarih derslerin sayesinde bilgi birikimine sahip olacaksın
felsefi derslerindede psikolojinin temelini öğreneceksin
allahın izniyle mezun oldun mu rahatlıkla iş bulacaksın
Bu bölümde okuyacağın için şanslısın yani
Merhaba konun bu konu altında olduğu için üzgünüm ben aslında konu dısı>Serbest Kürsü ye yapıcaktım paylaşımı ama bu hatayı alıp açamadım
"Şimdi konu açmak için buraya tıklayınız.
Bisiklet seçimi diye kategoriye aldanmayınız. Örneğin turla ilgili konu açacaksınız ve açabilirsiniz. Daha sonra yöneticilerimiz gerekli kategorisine taşıyacaktır."
Neyse konuma geçeyim çok uzatmadan ufacık bir şekilde anlatayım ;
Şimdi abilerim ablalarım saygıdeğer forumdaşlarım aranızda liseden yeni mezun olmuş iyi bir sıralama yakalamış olan yada ygs-lys'ye hazırlanan var mı?Yada böyle bir çocuğu kuzeni vs olan
Elime bir miktar para geçti ben bunu harcayıp bitirmeden kaynak kitaplarımı almam lazım ufak bir liste yaptım ama aklıma takılan 1 2 kaynak sorusu var onları sormak istedim