Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yiğit Can İç'in bisikletle yoluna devam etmesi

ratm

Forum Bağımlısı
Tepki
1.909
İsim
Hakan Engin
Takip edenler muhakkak vardır, bilmeyenler için, Yiğit Can İç uzun zamandır güney amerikayı (genellikle) tek başına gezen backpacker gezginlerden birisi. Aynı zamanda Youtube kanalı var ve ara ara videolar atıyor. Oldukça da samimi ve başarılı bana göre. Sürekli takip ettiğim bir isim.
Şuan da Kolombiya'da ve yoluna bisiklet ile devam etmeye karar vermiş , son videosu bununla ilgili. Muhtemelen belli bir süre bisiklet ile yol alacak veya belki de bundan sonra sürekli bisiklet kullanacak, zaman gösterecek. Videolarını keyifle izlediğim Yiğit'in bisiklet ile devam etmesi gerçekten hoşuma gitti, bilmeyenler için paylaşmak istedim. Gezgin videolarına ilgi duyanlar varsa Yiğit Can 'ın diğer videolarını da izlemelerini tavsiye ederim.

Scudo
Bende uzun zamandır takip ediyorum. Açıkçası bisikletle devam edecek olmasına sevindim. Doğru yolu buldu :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ben de izliyordum videolarını ama bence çaldırır bisikletini öyle gözüküyor

Aynı şekilde ben de uzun zamandır takip ediyordum kendisini, bisikletle devam etmesi kanalına olan ilgimi arttırdı videolarına daha dikkat etmemi sağladı. Umarım kendine birkaç sponsor bulur ve daha rahat şartlarda yoluna devam eder en azından Çadır Mat Bisikletin sarf malzemeleri vs açısından. Gürkan abi gibi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bir iki haftadır her gün bir kaç bölüm izleyerek uyuyorum. 37. bölüme kadar geldim gerçekten çok güzel bir kanal. para meselelerini falan açık açık izleyiciyle paylaşması çok hoş bir bağ oluşturuyor.

Adam çok doğal , kültürlü gezmiş görmüş gerçekten hakkını veriyor , turun odağı sadece bisikleti değil bisikleti bir amaç değil araç olarak kullanıyor , Türkiye turunda şuan takip edin derim , videoların uzun süreli ve çok güzel.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
en sevdiğim yerli youtube kanalı olabilir. bir ayda ilk 100 videosunu izledim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri