Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yilbasi hediyesi mi ariyorsunuz, iste size alternatifler...

acele yok. panik yok herkese yetecek kadar mandalina var:p hem bikem bu aksam degil, gece kahvaltisi olur. istersen al tugberk'i buyurun gelin:D

Scudo
@noktalivirgul

@bikergrrl

bu konuyu değerlendirmek gerekiyor.
yalnız havuza gireceğiz diye serinliyeceğinizi sanıyorsanız aldanıyorsunuz.
havuz daha da sıcak olucak...
:D

@semrta

Evet semrta'nında itirafıyla ceza havuzunda şimdilik 3 kişi var. (
Harun, noexit ve mazhar'ıda ekliyecektim ama şimdilik tarama sürecinden geçiyorlar.
Herhangi bir kasıt unsuru bulunduğu taktirde görüşmeler askıya alınıp havuza atılacaklardır.
:rolleyes:

bikem tebrik ederim...Kitabını hemen alacagım.. Bende bildigin gibi sosyal sorumluluk kapsamında projelere destek veriyorum ve icinde olmayı canı gonulden istiyor ve yapıyorum...

siten ve çalışmanı webimde duyurarak gunde 400-600 ziyaretciye duyurma imkanı yaratacagım sevgiler...Selamlar

EMRE TOK
www.geziyorum.net

@bikergrrl

Kapak tasarımını da msconfig yapar. Arka kapakta nicki olsun isteyenler T-shirt siparişi versin. Daha sonra tasarımda değişiklik olmayacak:)

@gizer

:D :D :D

simdi bikergrrl ablacim gelir ''tekerlek olcak mi tekerlek??'' diye sorar biliyorum ben :D :D :D

Bikem Hanım merhaba...
Forum'un üstündeki bandı görünce, sayfayı açtım ve sizi 'iki mülteci kadının hayat mücadelesini' anlatan 'Yasadışı' adlı kitabın yazarı olarak gördüm... Ayrıca savaş muhabiri ve savaş fotoğrafçısı gibi bir ünvanla karşılaştım... Özgeçmişinize de hayran olmamak mümkün değil... Sizi tebrik ederim... En kısa zamanda da kitabınızı okuyacağım...

@nikto

Emrecigim cok tesekkur ederim :) ben de senin yaptiklarini izliyorum (sitene de uye olmustum :) ) cabalarini inan takdir ediyorum, cok keyifli ve guzel seylere imza atiyorsun. su orumcek olayini beceremedim, ama destekcinim haberin ola ;)

mutlu yillar

@gizer

yok o kitabi yazicak, ben tasarlicam, unkapani kopru altinda saticaz :p :D

@Süleyman Şatır

cok tesekkur ederim :eek: bisikletci yazmayi unutmuslar :p o daha onemliydi halbuki :D kitabi okuduktan sonraki yorumlarinizi duymayi da cok isterim :) ve de mutlu bol pedalli yillar dileriiim

@Tugberk Tezel

valla icimden gecmedi degil :D :D ama mandalinler agir basti, hala aklim onlarda :D acaba bu gece bi cikartma yapip sandiga el koysak mi? :D

@Lütfü Çolak

bazilari sicak sever :D :D :D ehehehheeeuuu, ay yeter artik, butun sayfayi ben doldurdum, susiim biraz :D

@bikergrrl

güzel bir teklifti aslında,ama ben derim ki onun yerine şu 4 gunluk tatilin burda oldugumuz bir kısmında uzunca bir gezi yapsak?

@semrta

ben dayanamiyorum valla, cikicam :D :D annemde yemek yedikten sonra gece gece turlicam, isteyen arasin, arayamayan gelsin, sahilyolu o kadar guzel oluyor ki bombos! :)

pıff filme gitmeyi düşünüyrdum..yarın olsa :)

Geri