Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yılbaşı Tebrik Mesajları

@Saim Deveci
Orada bir sıkıntı olmuş, ben yılın esprisini yapıyorum diye açtım konu poflamış :D

Scudo
2016 hiç güzel değil beni 2015 e geri yollayın

@Yusuf !!WOW!!
Yav arkadaş yapmayın yazmayın bunları bunlar zehirli yav :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Herkese iyi, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dilerim :) hristiyan kardeşlerimizin bayramınıda kutlarım :)

• Beğen

BISIKLETFORUM KULLANIM SÖZLEŞMESİ

5- Topluluklar / etnik köken hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve üyelerini küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.

Yukarıda yer alan kullanım şartlarımıza uymayan tüm mesajlar kaldırılmıştır.

Üyelerimizin birbirini tebrik edebilmesi için konuyu kilitlemiyorum. Ancak kurallarımıza aykırı mesajlar derhal kaldırılacaktır.

• Beğen
@Sadettin Z.
Ben demedim mi demişim acaba onu niye sildiniz? Yanlış bir şey dememişim ki

İrademin haksız bir gerekçeyle kaldırılmasına rağmen... mutlu noeller :)

Dahil olmak icin nefes aliyor olmanizdan fazlasini talep etmeyen bir nicelik panosu bu. Dogal olarak moderasyonu daha fazlasi olmayacaktir. O tayfa bu gun var yarin yok. Fakat iradeniz her daim yasayacak. Elbette mutlu noeller.

@Keyif adamı Çok teşekkürler sizinde bu sene istediğinizin olması dileği, mutlu ve sağlıklı yıllar geçirmeniz dileği ile :) Sağlıklı pedallar

• Beğen
Tepkiler: Keyif adamı
@redwar
Sağol genç kardeşim sende güzel bir bisiklet sahibi ol dileğim bu yönde:)

• Beğen
Tepkiler: redwar
Herkesin huzur ve mutlulukla yaşadığı, ülkemizdeki kötü olayların ve terör belasının olmadığı, islam ülkelerindeki savaşların sona erdiği, son olarak siz değerli bisiklet forum üyesi dostlarımın keyifle pedalladığı iyi bir yıl geçirmemizi dilerim. Mutlu yıllar ...

@Asilzade
hehehe görsel çok şirinmiş:)
türkiyede bisiklete "amele işi", motosiklete "şeytan icadı" olarak bakan sığ görüşlü bir topluma sahip olunca; doğal olarak türk bayanlarımız iki tekerli araçlardan uzak kalıyorlar hatta merak bile etmiyorlar.
bisiklet seven bir sevgili diyince hebele hübele hebele hübeğğğğ kalıyor insan:D
Allah sonumuzu hayır etsin cümleten herkese mutlu bir yeni yıl dilerim:)

Geri