Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yılların Özlemi Sona Erdi

Scudo
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın Bahadır Bey :alkis:

Hayırlı olsun. Triban 3 başlangıç için gayet ideal. :)

hayırlı olsun. kadro ömür boyu garantilimi?

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

Bir Triban 3 daha mağaza raflarından yollara iner :) Hayırlı uğurlu olsun Bahadır Bey. İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

hayırlı olsun, kadro boyu büyük herhalde. Bende de triban 5 var akraba olduk :)

@Gökhan SÜMER
Boy 2 metre olunca kadro boyu mecburen büyük oldu :)

@tuna k
Evet ömür boyu garantili dostum.

Bu arada herkese teşekkürler. Herkese kazasiz belasiz sürüşler.

@Bahadir Kilic

Abi hayırlı olsun yakışıklı bisiklet güle güle pedalla :rolleyes:

Gerçekten çok beğendim bisikletinizi. Çok estetik duruyor. Kazasız iyi pedallamalar. :)

Teşekkürler. Hepimize kazasiz sürüşler.

Bugün ilk denemeyi yaptim. Özlemişim kullanmayi, hatta acemilik bile çektim diyebilirim. Biraz popo acisi var tabi, tayt ya da sele kılıfı almayi düşünüyorum. Zamanla alisirim inşallah.

Bisikleti aldığımda fotoğrafları paylaştım. İlk lastik patlama olayını paylaşim.

Böyle bir şans yok. Sahilde lastigim patladı, keyifsiz, mutsuz, bisiklet elde eve dönerken birde ne göreyim, bisikleti aldığım yerdeki (Marmara Forum Decathlon) personeller sahilde bisikletleriyle mola vermişler :)

Sagolsunlar tanıyıp hemen orada iç lastik değişimi yaptılar. Şansıma lanet ederken bir anda müthiş bir aniya dönüştü. Lastigi degistiren arkadasin ellerine sağlık. Hepsine teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Bu bisikleti bende almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum. Vites geçişleri, firenler, yola hakimiyeti ve ağırlığı konusunda beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Takipteyim. :D

@Yasin Yücel
Sağolasın.
Vitese hakim olamadim henüz ama o benim acemiligimle ilgili. Diğer konularda gayet memnunum, su ana kadar fiyat/performans olarak beklentimi karşılıyor.

Geri