Bisikletli Gezgin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.603
- İsim
- Mustafa
- Bisiklet
- Sedona
Arkadaşlar kısaca bilgilendireyim... Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet turu esnasında Biga'dan Aykut Sığındık Abi Akçay - Afyon (16:45 arabası) Bense Akçay - Ankara (18:30) otobüsüne biletlerimizi aldık. Dün Akçay'a ulaştıktan sonra Aykut Abi bisikleti parçaladı ve otobüsü beklemeye koyuldu. ben yanından ayrılmıştım. kendi otobüs saatim yaklaşınca otogara gittim. Bisikletimi söküp otobüsü bekledim. Otobüs geldiğinde şöför bisikleti görür görmez bunu alamayız deyip kestirip attı. Adamla doğru dürüst iki laf bile edemedim. O arada acentadan öğrendimki Aykut Abi'de binememiş parasını iade etmişler. Banada paramı iade etme seçeneği sundular fakat ben kabul etmedim. Müşteri hizmetlerini arayıp durum hakkında bilgi verdim. Cansu Hanım ve Pınar Hanım isimli iki kişi ile görüştüm. Pınar Hanım (sanırım yetkili kişi bu) görüşmeler yapıp bana döndü. Dilersem paramı alabileceğimi, ikinci seçenek olarakta 22:30 otobüsüne binebileceğimi söyledi. Pınar Hanım'ı Kamil Koç Akçay acentasıyla görüştürdüm. Yardımcı olmaları konusunda talimat verdi. Buan rağmen acenta 22:30 otobüsü için benden ayrıca para talep etti ve çok ters davrandı. İstediğim yerede şikayet edebileceğimi söylediler. Son durum olarak 21:30 civarı metro Seyahat ten zar zor bilet buldum (22:45 otobüsüne) Bu sabah geçte olsa işe varabildim. İşin peşini bırakmayacağımı bilmenizi isterim.