Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yine bir Kamil Koç rezilliği!

Arkadaşlar bisiklet tartışmaları falan benim gördüğüm manzara karşısında solda sıfır kalır sanırım. Fotoğraf çekemediğime üzüldüm gerçekten. Bayram dönüşü sebebi ile Kamil Koç'a binerken bagaja çantamı koyacağım. Bagaj açıldı bir de ne göreyim. MOTOSİKLET. Hemde şu Harley'ler kadar büyük modellerden biri. Yan yatmış, üzerine de çantalar falan konulmuştu.

Ben de Kamil Koç ile Bartın'dan İzmit'e bisikletimi götürdüm fakat bagaj doluluğu çok az iken. Yani kaptanlar bu noktada biraz sıkıntı yapıyorlar. Bagaj doluluğu fazla olduğu zamanlarda sorun yapabiliyorlar yada bazılarının Kamil Koç'un bisiklet taşıma ile ilgili yönetmeliğinden haberleri yok. Baskın davranmalı ve haklarımızı söyleyip, bisikletin yerleştirilmesinin kolaylığını, pratikliğini, üzerlerine fazla bir işin düşmeyeceğini anlatarak mantıklı ve uysal :) yaklaşmak gerekiyor. Sorunsuz seyahatler...

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Scudo
artık sorun oluyor mu hala? yarın bisikletim ile izmire gideceğim ama bisikletimi götürmek konusunda kararsız kaldım.

Otogarlara her girdiğimde memleketim için üzülüyorum. İnşallah her yer hızlı trenle dolar da şirketler müşterilerin kıymetini geç de olsa anlar.

Ben okulum başlarken İstanbul'dan Adana'ya Kamil Koç ile geldim. Yanımda bisikletim ve heybem, sırtımda da el bagajı olarak yanıma alacağım sırt çantam vardı. Otogar'a pedallayarak gidip bisikleti parçaladım. Araba gelince muavin bisikleti görür görmez "Bunu alamayız. Nereye koyacağız? Daha ileriden iki yolcu daha alacağız. Onların da bagaları olacak nereye koyacağız" dedi. Ulan ben de senin yolcun değil miyim angut? Bu da benim bagajım. Alacaksın birader bunu. Hadi diyelim buraya kadar haklı bu adam. Tamam gerçekten yer yoktur. İyi de millet çuval çuval bir şeyler koyarken hiç demiyorsun "Beyefendi/Hanımefendi 30 kg sınırımız var. Bagajınızı tartmam gerek. Başka yolcular da gelecek onlara haksızlık oluyor" Varsa yoksa bisikletliye yükleniyorlar.

Bence bütün sorun kraldan çok kralcı olan muavinlerde... Otobüsün şoförü sorun çıkarmıyor, tam bisikleti koyacağız bir bakıyorsun muavin gelmiş sorun çıkartıyor... Bir de efelik yapmıyorlar mı, al başına belayı...

• Beğen
Tepkiler: mşehirli
1 hafta önce Kütahya'dan Bursa'ya bisikletmi getirdim. Kamil Koç firması ile herhangi bir problem çıkarmadılar, dönüşte bir sıkıntı çıkarmazlar umarım. Bilet alırken bisikletinizin olduğunu ve yolcu sayısının az olduğu saatlere almanız sizin için daha garanti olacaktır. Bütün iş otobüs kaptanı ve muavinde bitiyor.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    164,6 KB · Okunma: 77
Hızlı trene bisiklet alsalar iyi olurdu ancak almıyorlar bildiğim kadarıyla

Şöyle bir sıkıntı daha var. Müşteri hizmetlerine bisikletle geleceğimi belirtiyorum. Müşteri hizmetleri bu konuyu otogar ile konuşmam gerektiğini söylüyor. Otogara gidiyorum otobüs gelince görüşürsünüz diyor. Muavin de kör değil yani görüşmeme gerek kalmadan elimde bisikleti görünce tersliyor. Böyle de saçma sapan bir kurumdur kendilerini.

• Beğen
Tepkiler: mşehirli
Şikayetvar da sırf bisikletle alakalı şikayetlere baktım ama bizde şikayette pek olmuyor. Bizler gerektiği gibi şikayet etsek bu işler daha hızlı çözülür.
(link)

Birisi Şöförün bisikleti taşımak için para istediğini yazmış ama kendiside hatalı, Her malın ve hizmetin faturasını istiyeceksin, vermiyorsa ALO MALİYE şikayet edeceksin. En azından fatura kesmediğinden usulsuzluk cezası yiyecek.

Geçmiş olsun.
( sizde şikayetinizi öncelikle resmileşmesi için mail yoluyla arkasından sosyal medya kanallarına ve şikayetvar sitesine yapın. )
@Deniz Yılmaz.

Gün gecmiyor ki yeni bir kamil koc rezilliği yaşanmasın.:)

Arkadaşlar Kamil Koç firması tam bir şirket filosuna sahip değil, arada sırada şahıs arabasına denk gelme ihtimaliniz az da değil. O yüzden bu arabalarda sorun çıkabiliyor. Genelde Pamukkale Turizm kullanmaya gayret edin, çünkü onlarda şahıs aracı yok, hepsi firmaya ait ve muavinlere ve şoförlere şikayet geldiğinde ağır yaptırım uygulayabiliyorlar. Tabii ki biraz daha geç saat ve boş otobüs olması her firma için daha rahat olabilir ama ben geçen hafta Pamukkale Turizmle getirdim hiçbir şey demeden aldılar, hatta bende şaşırdım ve muavinin ve şoförün isimlerini alarak müşteri hizmetlerine teşekkür maili atacağımı söyleyince daha da bir dikkatli davrandılar.

İstanbul - İzmir yolculuğumda kamil koç firmasının "rahat" diye geçen araçlarını cidden seviyorum. Konforlu ve çoğu otobüsün imkan sağlamadığı priz/fiş hemen her koltukta mevcut oluyor. Neyse buraya kadar normal.

Geçtiğimiz yaz ayında bir kamil koç otobüsünün Muğla-İzmir yönünde plakasız gittiğini farkettim. Hatta öyleki aracımla 140km hızla giderken bile yakalayamıyordum. Gece saatte geç olduğu için hızlı sefer yetiştirmek için cidden hızlı gidiyordu ve bunu yaparken plakaları üzerinde yoktu. Birçok fotoğraf video çekmeme rağmen aracın akıbeti konusunda bilgim yok. Polisi arayıp tam olarak otoyolda nerede olduğumuzu ve aracın plakasız gittiğini. Yakalayabilmek için 140km/h hızı geçmem gerektiğini ilettim. İlgileneceğiz dediler fakat otobüs dahada hızlandı kayboldu gitti. Arkasından daha da hızlandım yeterki o şoförün yakalanıp ceza yediğini görmek için fakat nafile.. Ne aracı gördüm nede yolda polis ekiplerini. Fotoğraflar vs halada mevcut.

Bu yüzden bir daha bu firmayı kullanmama kararı aldım. Gerekirse kişisel araçla giderim ama bu firmaya canımı emanet etmem.

Muavin le iyi gecinin. Kraldan cok kral o...

Sürprizle karşılaşmamak için öncden şirketle ve mümkünse şoförler konuşmak önemli. Kamil koç artık satıldı arkadaşlar, Türkiyenin en büyük vi ilk taşımacılık firmalarından birini yabancılar satın aldılar. k.çımızdaki donun bile üretildiği atelyeyi kapatmaya kararlılar. Şimdi de işrketin başına Kamil koçun kızlarından birini -şirketi düze çıkarıp kar ettiren- geçirdiler. Şimdilik şirketin durumu bu yukarıdaki arkadaşların dediği gibi hareket etmekte fayda var. Gereğinde konuşun ikna edin bence yoksa 3-5 atmaya razı olmak gerekebilir.
Aslında ne olursa olsun haklısınız millet koskoca ÇUVAL ile biniyor otobüse, biizm gibi eli yüzü düzgün adamlara konuşuyor .bneler. Yoksa doğudan bir eşşek yüklemedikleri kalıyor otobüse. Yine çözümsüz problem, yine sıkıntı. Sanırım eniyisi gerektiğinde gittiğimiz yerde kiralamak eve dönünce de sarılırız biskletimize artık özlemle

Kamil Koç yine beni geriyor... :(

upload_2017-7-14_15-59-2.png

Yukarıda görüldüğü gibi 64 puanım var. Ama bilet almaya kalktığımda 0 puan görünüyor.

upload_2017-7-14_15-59-58.png

Sorunla ilgili geçen hafta cumartesi aradım. Arıza kaydı oluşturdular. Kaç defa aradım, mesaj yazdım daha çözülmedi. bugün 1 hafta oldu... Kamil Koç resmen bitmiş!!!!

@Bisikletli Gezgin Bu sorunu ben de her online bilet almaya çalıştığımda yaşıyorum, hesabımda 30 Lira ve otobüste puan ile alınabilir koltuk olmasına rağmen bir türlü alamıyordum.Geçenlerde şubelerindeki görevli arkadaş puanın var istersen kullanabilirsin dedi.Online olarak bu hakkımızı neden kullanamadığımızı sorunca tatmin edici bir cevap alamadım.Sonuç olarak yakınsa şubeden gidip puanınızı kullanmanızı tavsiye ederim.

İyi pedallamalar...

@Ceyhun Özkan Onuda söyledim. Bileti telefonla alayım dedim. Müşteri hizmetleri benim puanları göremiyormuş. 0 puan görünüyormuş... :(

Geri