Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yine trek, yine hüsran...

Tuncay Üner,
Bike fitting ile ilgili fikir verebilir.Umarım sıkıntınız giderilir ve kısa zamanda istediğiniz kadroya kavuşursunuz.

Scudo
Bayramdan sonra gidip işlemi yapacağım. Gelişmeleri aktaracağım. :)

Retul Amerikada 250 $ + vergi, Turkiyede ne kadar acaba?

Bir 400 tl dediler, bir 250tl dediler. Bende anlamadım.

Şimdi bişey yazmak istemiyorum. Hayırlısıyla girelim şu işleme neler çıkacak, firmanın tavrı ne olacak. Ona göre buraya detaylı yazacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Retül bende düşünüyorum. Trek türkiye bu konuda çok iyi bir girişimde bulunmuş bence.

Yazık olmuş. ama yalnız değilsiniz. çok fazla kullanıcı var böyle mağdur edilen..

Merhabalar

TREK Domane SL 5 Disc mi

CANYON ENDURACE CF SL DISC 7.0 mi

Trek'in kadro açıları tıpkı Cube gibi bir boy küçüktür örneğin 56 kadro 54 kadro gibi olur 1 serisi kullandım 58 kadro bana oluyor diye ikinci el 58 kadro aldım kadro geometrilerini bilmediğimden bana olmadı. Boyum 1.87 Trek bana 60 kadro veriyor tabloda. Size uyacak geometriyi bilerek kadroyu karşılaştırmalısınız.
(link)

Tam geometrinizi alarak size uygun bisikleti tavsiye eden fith sistemi (link)tır bu sistem hangi marka bisikletin hangi kadrosu size daha uyumlu olur bunun hesaplamalarını verir.

BİLGİ BİSİKLET FORUM

Road - Madone, Émonda, Domane, Silque Women's, Lexa Women's, 1 Series, FX S 5, FX S 6 SİZE CHART

TREK.jpg

Geri