Scudo Sports

Yırtılan dış lastiği onarmak mümkün mü?

257594 dosyayı görüntüle257595 dosyayı görüntüle257596 dosyayı görüntüleHafta sonu antrenmanında vittoria rubino pro graphene 2.0 lastiğimi 2000 k olmadan bir daha yararak emekliye ayırdım. Tamam çok hızlı lastik lafım yok da 2000 km de en az 50 patlak 15 20 yarık 2 si büyük ya yâr dan ya kâr dan vazgeçmek lazım 2 lastiğin 1000 TL olduğunu düşünürsek daha da race tipi lastik almam ☺
Bu lastik merlinde 19 dolardan satılıyor yani çifti 300 lira civarlarında. Aslında hemen suçu lastiğe atmamak lazım, birazda kullanım koşullarına bakmak gerek. Bu lastiği 8000km patlaksiz kullanan tanıyorum.

• İnanılmaz
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Scudo
Bu lastik merlinde 19 dolardan satılıyor yani çifti 300 lira civarlarında. Aslında hemen suçu lastiğe atmamak lazım, birazda kullanım koşullarına bakmak gerek. Bu lastiği 8000km patlaksiz kullanan tanıyorum.
Sizde haklısınız stok yok stoklu fiyatlara bakın

257594 dosyayı görüntüle257595 dosyayı görüntüle257596 dosyayı görüntüleHafta sonu antrenmanında vittoria rubino pro graphene 2.0 lastiğimi 2000 k olmadan bir daha yararak emekliye ayırdım. Tamam çok hızlı lastik lafım yok da 2000 km de en az 50 patlak 15 20 yarık 2 si büyük ya yâr dan ya kâr dan vazgeçmek lazım 2 lastiğin 1000 TL olduğunu düşünürsek daha da race tipi lastik almam ☺

Harun bey çok güzel yamamışsınız. İşin tekniğini bizlerle paylaşır mısınız😅

• Beğen
Tepkiler: haruncoskun
Bu lastiğin nasıl patladığını bizzat gördüm. neyse doğru karar emeklilik. yumuşak hamurlu lastikler genel olarak yollarımıza pekte uygun olmadığını düşünüyorum.

Sıcak yama olayları var o şekilde mi yapıldı acaba geri kalkma yaptı mı kullanırken ?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Bu tip performans lastiklerini patlayıp patlamamasını geçtim 8000km kullanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum
Sıcak yama olayları var o şekilde mi yapıldı acaba geri kalkma yaptı mı kullanırken ?

bi adet metro turizm platik su bardağı ve patlayan iç lastikten kesilen bi parçayla yapıldı. Usta ince işçilik yapmış ama maşallah:)

Valla helal olsun 🤗

Bir bisikletçi, bir terzi ve bir çanta tamircisine götürdüm tamir etmeye yanaşmadılar. Sizce şansı var mı bu lastiğin? Henüz 1750 KM'de idi... Ön lastik.

Bir şekilde tamir ettirebilirsem, ön yerine arkaya taksam ve arkadakini öne alsam güvenliği sağlarım diye düşündüm. Ne dersiniz?

Dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-13 at 19.38.16-3.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-13 at 19.38.16-3.jpeg
    52,7 KB · Okunma: 60
  • WhatsApp Image 2021-05-13 at 19.38.17.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-13 at 19.38.17.jpeg
    89 KB · Okunma: 60
@yavz0r
yırtık çok büyük o lastiğin işi bitmiş. Güvenli olmaz artık.

• Beğen
Tepkiler: Senior_53
Bir bisikletçi, bir terzi ve bir çanta tamircisine götürdüm tamir etmeye yanaşmadılar. Sizce şansı var mı bu lastiğin? Henüz 1750 KM'de idi... Ön lastik.

Bir şekilde tamir ettirebilirsem, ön yerine arkaya taksam ve arkadakini öne alsam güvenliği sağlarım diye düşündüm. Ne dersiniz?
Yapısal anlamda bence ciddi deforme olmuş, güvenliğiniz için lütfen kullanmayın.

Dikilmesine dikilir ama düzgün birşey olacağını hiç sanmam, çok basınçlı bir ortam olduğundan mutlaka ya dikiş patlar ya yırtılır ya da başka birşey olur diye düşünüyorum, bence çöp, ama sen yine de yurtdışında örnekleri var mı istersen bak

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Malesef değişmesi çok çok yerinde olur. Lastik bizi yere bağlayan en önemli etken. Önce sağlık ...

Şu linkte benzer bir uygulama var ama bunun avantajı bence MTB lastiği olması. Senin lastikte işe yarar mı soru işareti :

(link)

Geri