Scudo Sports

Yoksa,yeniden dolgu tekerler mi?

Okan Örs

DALGACI DENİZ AYVALIK
Tepki
828
Bisiklet
Focus
Koreliler bu işi oldukça geliştirmiş görünüyor.Bakalım neler olacak?
Linki paylaşıyorum...

(link)

Fiyat, 99 sterlin, ne dersiniz???

Scudo
Türkiye ye gelmesini hasretle bekliyorum.

110 psi yetakabül eden hard versiyonu da varmış
ağırlıkta aşırı değil
ben bir ara sıcak silikon basayım diye düşünmüştüm ama sonra çok ağır olur deyip vazgeçtim
3 tekerlimde böyle dolma tekerdi.

peki neden insanlar şamriyelli lastiğe geçti dolgu lastikten?

Yağmur ihtimalini de düşünsek güzel olur ;) Bu şekilde kayar gibime geliyor :)

specialized da boş durmamış...

(link)

Renkli olması da çok güzel, denemek isterim açıkcası. Aslında sitesinden satın alınabiliyor, Türkiyeye gönderiyor, ayrıca kargo ücreti bedava.

Her şeyin reklamı güzeldir ama bi denemek gerek, bence dezavantajları da olacaktır, çok sık lastiğiniz patlıyorsa tabi o zaman çok kullanışlı :)

Daha öncede bu dolgu tekerler defalarca geldi gitti :) Havalı tekerlerin verdiği performansı veremedi her seferinde.
Düşününce oldukça iddialı bir şey gelmeli ki yerini tutabilsin. Yaksa klasik sistem her yerde kullanılıyor. Askeriye, otomobil, iş araçları, havacılık vs.

Kullandığımız sistemden güzel bir şey bulunursa yukarıda saydığım yerlere de gelir zaten.

Dolma tekerin yuvarlanma direnci fazla olur bence aynı performansı vermez birde yağmur faktörü var,

Basinci ayarlayamamak bana sikinti.

Şehir bisikleti için güzel. Fiyat olarak Schwalbe Marathon'dan pek de pahalı değil. O setten daha ağır da değil.
Üstüne lastik patlaklarını, basıncı, şu bu derdinden tamamen kurtuluyorsunuz...
Siz kullandığınız için basıncınız bellidir. Ona göre aldığınız zaman hiç bir sıkıntı kalmaz bu konuda da.

Tek sıkıntı, lastiklerin 13 ve 15C jantlara uyumlu olması. Ben 17C jant kullanıyorum mesela. Benim gibi 17C janta geçmiş olan varsa onlar için ek masraf çıkacaktır...

fiyatı fena 370 TL civarına geliyor alıp denemek için çok fazla ya olmazsa!

Geri