Scudo Sports

Yol arkadaşım merida reacto 400 (yeni)

Dostum hayırlı olsun. Güle güle kullan. Yaptırdığın yer harika ve mantıklı olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Scudo
Biraz klişe olacak ama Ben hala çelik kadroya sahip kendimce modifiye edilmiş bir yol bisikleti kullanmaktatim ve sedano ilgimi çekmekte su ama kadar net bir kullanim söz konusu olmamış anladığım kadarıyla. İlerleyen zamanlarda sedona merida arasındaki akıcılık farkını paylsaayabilir misiniz ?

• Beğen
Güle güle kullan.. Benimde bisiklet antrede duruyor.. Bence en çok salona yakışıyor ama ;)) bu sizin yol bisikletlerini gördükçe içim gidiyor ;)

• Beğen
@emrahblk

Tesekkur ederim

@enes dökmen

Adimin yazdigi stickeri reklamcida yaptirmistim fazla yaptirdim kenarda duruyodu kucuk 2 tane turk bayragida ekledimi daha da guzel olur

@Kerim Hakan

Giris seviyesi mtb de var bende o ailemim evibde duruyor orra musait ama bunu oraya goturmek istemmedom evimde durun nisanlimda anteye koy dedi dolap aklimiza geldi

Tesekkurler

@Yavuz S.

Tesekkur ederim

Bisikletiniz hayırlı olsun. Aynı bisiklete bende sahibim. Çok memnunum yanlız lastil patlamasından bunalınca dış lastikleri değiştirdim. Sıradaki işlem Jant seti. Bisiklete görünüm olarak uygun bir jant seti ama Çok ağır. Bisikletin Ağırlığı alu olmasına karşı çok iyi aslında jantlar yükseltiyor ortalamayı. Benim düşüncem illa karbon kadroya dura ace veya ultegra set takılmayacağı. Full karbon jant seti ve ultegra set ile üst seviye bir bisiklet olacağıdır.

@caesar

Tesekkur ederim cozum bu oldu valla cok kafa patlattik

@Bisikletsurenadam

Sedona giris seviyesiydi sora set vardi 10kg dan agirdi ilk yol bisiklletimdi aradaki farki kullanmak nasip olunca yazariz artik

Tesekkurer

@Erbay

Ayne bisiklet antreye degil en cok salona yakisiyor ama evlenince salon da olnaz bide ben her turdan sonra genelde siler temizler koyarim bisikleti

Tesekkureler

@Ahmetgitar

Aynen tasarim ve kadro yapisi olarak beni erkiliyen bisikletleri var

Tesekkurler

@TontonCocuk

Tesekkur lastik patlama olayini duydum acaba siz hangi lastige gecriniz bide ben 700x25 e gecicem muhtamalen

Tesekkurler

@dincer_colak meridanın fitness kullanıcısı olarak reacto benimde ilgimi çekiyordu ama f/p ürünü olarak başka bir markanın tam karbon yol kadrosuna yöneldim, bu kadronun arka fren yeri nedense bana güvensiz geliyor her an aşağıdan başına birşey gelecekmiş gibi tamamen duygusal tabi :)

hayırlı olsun iyi pedallamalar dilerim, saklama yeri çok iyi olmuş

@dincer_colak ben schwalbe marathon plus 700x23c aldım. 6 kere lastik patlamıştı. Aslında lastikler iyi ama ben ağır olunca ve yollarda ayyaş çok olunca patlamaması mümkün değildi. Şu an için lastiklerden memnunum. Ağırlığı pek etki etmedi ve yol tutuşu da gayet başarılı. Hedeflerim arasında parçaları güncellemek gerektiğinde 105 yerine ultegra almak ve carbon 50mm janta geçmek var. Son olarak 3 5 sene sonra canyondan veya specialized den bir kadro set alarak yeni bir bisiklete dönüştürmüş olurum diye düşünüyorum. Zaten ülkemizde 1 paket sigaraya 10 lira bir telefona 3000 lira veren insanlar varken spor ve hobi için yapılan harcamalar makul geliyor göze: )

@alpyese.

Kuru havada sikinti olcani sanmam frenlerinin altta olmasi hatta bu olay beni baya sasirtmisti frenin asada olmasi karbon kadeo pek dusunmedim isin asli ondan bakmadim

Tesekkurler...

@TontonCocuk

Benee muhtamalen matatin 700x25 alcam.ilerde donanim degistirmek benin olanlarimda yok ama ilerde hafif bir profil jant isterdim bisiklete

Ben 85 kiloyum siz agirliktan kastiniz ne :) kac kilosunuz acaba

Tesekurler

@dincer_colak 105 kiloydum başladığımda şu an 101. Bisikletin kadrosu çok kaliteli. İleride illa karbon bir kadroya geçeceğim diye düşünmeyin. Parçalar zamanla asinacak ve yeni parça isteyecektir. Guncellemeyi üst seviye pacalar ile yaparsaniz kadro sizi memnun edecektir. Ama jant konusunda gerçekten büyük sıkıntılı bir bisiklet. Sadece görüntüden ibaret bir jant. Profil olmasa bile daha hafifi gerekli

@TontonCocuk

suan için jant ve donanım fazlaca yetecek gıbı tek bana yetmıcek olan muhtamalen lastılerı onlarıda zamanla degıstırrıım artık ... reactonun borcu var ssuan ondan bıde kıs ekıpmanım cok yok kullanmıyorum dolaba koydum on jantı sokmek ıcıme sınmıyor ama baska bır alternatıfım yok jantı soktum dusunun gıdon duz konumda bıle dolaba sıgmaı dolap 2 cm bıuuyuk olsa dıs kapı az acılacak bu sebeple buna suukur dıyorum

on lastıgıde dolapta mandalı plastıge gırecek sekılde ayarladım dusmesın vs olmasın dıye

Dosyalar

• IMG_20151102_225945.jpg
    IMG_20151102_225945.jpg
    81,5 KB · Okunma: 77
  • IMG_20151023_012748.jpg
    IMG_20151023_012748.jpg
    97,4 KB · Okunma: 73
  • IMG_201510293_091003.jpeg
    IMG_201510293_091003.jpeg
    66,6 KB · Okunma: 61
  • Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Bugun reactoyu deneme sansim oldu 55 km lik bir tur yaprik arkadasla yol duzgun du baya inis ve cikisli cok fazla tirmanis yoktu 2_3 rampa zorluydu ama genel anlamda kondisyonum cok kotu oldugu halde yaptik sikintisiz turu

Daha once giris seviyesi sora setli sedona 601 kullandim sedonaya gore fark baya var benim gozlemledigum en buyuk farklar frenleme ve yavaslama si reactonun cok daha iyi yolda guven veriyir sedonaya gore vites gecisleri cok daha seri en buyuk fark kadrodsn midir bilmiyorum ama boUk zeminde vs cok az sarsiliyor bisiklet buda daha konforlu ve daya guvenli bir surus imkani veriyor bana gore

Koltuk ayarini duzgun yaomadigim icin 10 km zor gecti sonrasinda ayar yaoildi ve gayet iyiydi

Garmin de arkadastaydi aldik ama sarji yoktu deneyemedik

Enkotuau giyimdeki ekipman ekaikligim onlarida en kisa surede tamamlicak

Saglam bir kask bisikletci ceketi ve forma

Bu sene mtb pedali ve ayakkabisiyla surucem daha sonra yol pedali ve ayakkabisina gecerim kismetse

IMG-20151115-WA0004.jpg IMG-20151115-WA0008.jpg IMG_20151115_212024.jpg

@dincer_colak enfesmiş bisiklet. Sonunda imkan bulup denemenize sevindim. Tepesinden hiç inmezsiniz inşallah.

Dolap konusuna gelince; Orjinal fikirler hep sizde! :)

@Tahir Keskin

Sagolasin valla bindikce binesi geliyo insanin

Araba icin bisiklet tavan tasiyicimmdan dustu cuma gunu teker baglari takiliydi yoksa binemeden buyuk hasar alacakti bir sekilde tavan taaiyicimi revize etmem gerek reactonun kalin kadroauna gore.

Dolap sayesinde evde hep reacto :)

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Evet garminin aparatlari da geldi gidon aparati ve kilifi kadans sensiru ve hiz sensorude geldi satacaktim vazgectim

Bana garmin 500 den anlayan birileri lazim arkadaslar gps acmadan direk sensordwn kullansam daha uzun omurlu olmaz mi pil diye

IMG_20151118_232753.jpg IMG_20151118_232749.jpg

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Kadans speed sensörü pili zaten 5 lira bile değil. Garmin edge 520 150km de %60 lara ancak iniyor. Neden pil ömrünü düşünüyorsun?
Daha sonra garmin connect yada strava öle verilerini karşılaştırmak için almadın mı zaten? Dediğin gibi kullanmak istersen gps sekmesinden gps i off durumuna getirmen yeterli. Ama mantıksız. 50 liralık km saati alsan aynı işi yapar durumuna gelir. İstek garip bence.

Artı olarak hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

@Yavuz S.

yavuz bey ben kadans sensorunun pılınden bahsetmemıstım yanlıs anlama olmus galıba cıhazı 2. el aldım pıl omrunu bılemedıgım ıcın gps ten almasa verılerı daha az harcar belkı dıye dusundum ama dedıgınız gıbı mantıksız cıktı pıl omru gayet ıyı 2 saat kurcaladım sureklı sadece %20 ındı yanı daha tur yapma fırsatı bulamadım

iyi ıleklerınız ıcın de tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
Geri