Scudo Sports

Yol arkadaşım merida reacto 400 (yeni)

reacto şekil makinedir
tek kusuru ağır olması
biraz harcarsanız 8 kiloya yakın olur makine
(sram force ekipman + kysrium jant)

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
Scudo
@hakan torun

Jant seti degisse guzel olurdu fakat suan icin gerek duymuyorum agirlik ta onemli degil benim icin ama deduginiz gibi guzel bisiklet :)

Hafta sonu kisa bir tur yaptim kaynarca dan kadikoye alisay diye ilk etapta bisiklet yolunda surdum ama tam bir iskence sonra coktim yolda devam ettiim bisiklet insana gercekten guven veriyor yolda faha guvende hissettiriyor sedona bissikletime gore

55 km yol yaptim ....IMG_20151206_090158.jpg IMG_20151206_091420.jpg IMG_20151206_090150.jpg

Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız iyi sürüşler nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
En kötü shimano nun orta başlangıç seviyesi rs11 ile değişim yapsan farkı çok fazla hissedersin. Gerçekten Merida nin alex jantları çok ağır ve rüzgar tutuyor.

• Beğen
Tepkiler: M.Furkan Kurt
@Yavuz S. suan tamamen ekipmana odaklandım jant setı ılerkıı donemlerde kask ve ust forma oncelıgım kıslık ruzgarlık vs aldım ama tahmın edıyorum fark olacagını

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@dincer_colak merhaba,
ben de Reacto 300 kullanıyorum. bisikletin yolda güven verdiği konusunda haklısın ama bazen sanki ne kadar hızlı gitmek istesen de bisiklet gitmiyor gibi oluyor. sende aynı duygu oluştu mu hiç?

• Beğen
Tepkiler: TolgaU
Makina 9 kusur kilo ama bisikletler kilo ile satılmıyor.
8 kilo alırsın yok 7 kilosu
7 kilo alırsın yok 6 kilosu var.
Galiba bizler mutlu olmayı unuttuk

Bu alet süper arkadaşım, bu aleti rüyalarını süsleyen en az onlarca kişi vardır şu an.

Bu aleti ilk Beşiktaşta bir arkadaşta gördüm ve görüntüsüne hayran oldum.
Satın alıp sahiplenen arkadaşa hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 2 yıllık garanti süresince aletin canını çıkar ve en ufak arzada satıcı firmanın garantideki hizmetlerini talep et. Biz bu paraları sokakta toplamıyoruz.
Bisikleti al yarın hemen parça değişimi bizi bozar.

Saygılarımla.

Hamit ÇALIŞKAN

Asusmune bisiklet konusunda hiç bir tereddüdüm tabi ki yok. aynı fiyata daha yüksek donanımlı bir alet alınabilirdi hatta daha uygun bir fiyata. ama bu alet gerçekten farklı.

Yavuz S. jant değişimi konusunda da biraz beklemek gerekecek galiba. aklım sürekli yüksek profilli jantlarda ama onlarda neredeyse bisiklet fiyatı. bahsettiğiniz rs11 nasıl peki? Merida'nın kullandığı jantlarla arasında çok büyük farklar var mı?

@Yavuz S. Aynen orjinal bir kask alcam replika var giro kask marka aldim hatta yesil dha gelmedi

Kislik eldiven boyunluk ceket vs aldim butcem kalmadi. Ondan jant seti bana gerek degilnilerde kismetse

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@aycan sarıhacıoğlu kendi merida konumda jantları ln performansına değindim. Yaklaşık 400 Max fiyat seviyesinde Türkiye içi bulunabilir bir jant. Ben merida jantlarıni da 150 ye sanmıştım.

@dincer_colak bende orjinal giro foray kullanıyorum. Gerçekten güzel. İyi günlerde kullanman dileğiyle.

@Asusmune evet öyle oluyor. Ama tamamen bütçe heves bu işe bağlılık meselesi. Haftada 2 kereden fazla kullanımı yoksa o bisikletin zaten bu paraları harcamaya gerek yok. Ben 10 günde 800-900 km yapıyorum,zaman zaman. Ve 6 kiloluk bisiklete geçtim. Bütün pedal,garmin. Suluk kafesi aksesuarları ile 6.81.Var bununda ötesi var. Gerek var mı bence yok. :)

(link)

Benim Sedona 410 ile 48 yaşındayım ortalamam 23.8 lerde iken senin ortalama bana çok düşük göründü son hızımda sahilse hafif meyil durumu hakim olan yerde 55-56 km.

Bence ekipmandan ziyade sende kondisyon zayıf gibi. Ne dersin ?

Bencede yok, 12 kilo Sedona 410 ile her türlü mutlu oluyorum. Hemde hızda yapabiliyorum :)
@Yavuz S.

@Asusmune öyle bakarsak 70 km de 37 ortalama yaptığım sürüş de var.Check out my 68,0 km Ride on Strava: (link)

10 günlüğüne Kıbrıs'a gittim ve 1 gün harici hergün kullandım. Toplamda 902 km yol yaptım. 2 kayıt strava ya aktarılması sorun oldu ve orada yok. Bu 10 gün içerisinde çok yoğun kullanıldığında her daim baş baş Abbas modunda olmuyorsunuz. 25 ortalama da 100 km de gayet iyidir. Ve benim en kötü performanslarım bunlardır. Ve bunlar sadece dinlence sürüşler inde oluyor. Artı olarak en iyi endurance gelişmesi uzun menzilli ve düşük oralama ile çıkar. Bilginize :)

@Asusmune MAX hızın zayıf olması halen yüksek profil jantları alisma sürecinde olmam. Yanal rüzgarda çok korkuyorum. Doğrusu bu :)

Geri