@Asusmune teşekkür ederim. Şimdi şöyle burada gerçek bilgiye ulaşmak isteyen arkadaşları her zaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ve çalışacağım. Fakat forumun şuanki halinden memnun olmadığım için öyle ekstra bilgi paylaşımında değilim. Özelden ve ya açtığım 1-2 konuda bilginin yettiğince bütün arkadaşlarımın sorularını yanıtlıyorum. Ama dediğim gibi forumun şuan ki ruh halinde bence buna gerçekten gerek yok. Nacizane düşüncem
Güle güle kullanın, ben bisikleti beğenmedim malum onu herkes beğeniyor. Ancak fotoğraflarınızdaki odanın dolabın eşyaların bu düzenlilik ve temizlik hali bence çok hoş bir şey. Sonuçta parayı verince bisikleti hepimiz alabiliyoruz ancak bunu hepimiz yapamıyoruz.
Güzel günlerde kullanın, hayırlı olsun
Pek reacyoyu surmeye firsat bulamasamda bugun biraz dolapbicini dezenledim yaptigim turlardan sonra acil isim vs yoksa bisikletimi temizleyip silmeden dolaba koymam bu aliskanlik oldu bende madem oyle yapuyorum uzerindeki elektronik aksasuarlaarida temizleyip sarj ve pil durumlarini kontrol edip yerlerine koyayyim dedim alet edevat ve el pompasini kapi yanina astim bisiklet on masa altina on far arka stop ve km sayacini koydum kask zaten herzamanki yerinde standin ustunede suluklarimi koydum boyle cok daga guzel oldu sanki marttan sonra da tur fotolari atarim umarim
@dincer_colak merhaba, kısmet olur ise bende merida reacto 400 alacağım. 59 xl kadro denk geldi biraz toplma bişi olacak bakalım. Ben size pedal olarak ne kullandığınızı soracaktım. MTB bisikletimde SPD pedal kullanıyorum memnumumda ancak bu tarz yol bisikletinde hoş durmuyor.