Scudo Sports

Yol arkadaşım merida reacto 400 (yeni)

Scudo
Fixed im icin aldigim. 700x28 lastikler surtme yapicak mi denemk icin ractoya taktim on kurtarir gibi ama arka kesin surter ilerde alirsam 700x25 tercihim olcakecnuren dis lastik

IMG_20160207_223124.jpg IMG_20160207_223132.jpg IMG_20160207_223216.jpg IMG_20160207_223223.jpg

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
Ben de arka taşıyıcı kullanıyorum. Hatta 4-5 ay önce arka camı bile kırmışlığım var. :) Aslında hep tavan taşıma aparatı almak istemişimdir ancak şu kapalı otopark sıkıntısı yüzünden gerçekleştiremedim.

@selo06sarac ben daha obce kullanfim arka tasiyici aracim kucuk ve arkaya uygun ilmadi hem bisiklet cok disari tasiyordu hemde bahaj kapagina butun yuk bbinmekteydi bu sekilde cok daha iyi oldu orjinal tVan bari bulursamuz kesinlikle tavan tasiyici daha iyi

• Beğen
Tepkiler: selmantuncer
@dincer_colak İyi günler Dinçer Bey tavan taşıyıcısını nereden ve ne kadara aldınız. Kilitli model mi acaba.

@trainspotting35 hepsi burada comdan aldım 70 tl kargo ıle basıt bır tasıyıcı 4-5 yıl once dechottondan aldıgım tasıyıcılar bıle bundan ıyı bisikleti cizmesin diye bıkacyerıne yumusak malzemeler le kapladım cok tavsıye etmem ve kılıt mekanızması yok usten alttan kapamalı...

soyle bır durum var kilitli olsa bile ben bisikletimi arac uzerınde bırakıp gıtmem cunku 2-3 yıl once atasehırde bır arkadasın bısıkletını calmıslardı kılıt mekanızmallı tavan tasıyıcınsdam

IMG_20160330_184329.jpg

Dun ufak bi tur attik 300 km filan oldu reactoyla daha havalar isindi baya surmeye agirlik verelim biraz

abi çoooook çok güzel bisiklet ama hiç öğrenci cebine göre bir şey değil kazasız belasız bol sürüşler foto bekliyoruz takipteyim.

Rwsekkur ederiz aynen ogrenci butcesi ile giris seviyesinde alir sonra yukseltirsinzi brn oyle yapmistim

@selmantuncer yesekkur ederim.iyi dilekleriniz icin

Hafta sonu kurazpinar gebze eskihisar yalova termal farkli yollardan geri ddonus yapildi kofteci yusufada ugradik toplam 113 km yaptim ilk basta bikere lastik patladi bunun disinda sorun cikmadi cok rahat ve guzel bir tur oldu memnun kaldim reactonun surumunden yol tutusundan vs bikac foto atayim IMG-20160418-WA0000.jpg IMG_20160417_131622.jpg IMG_20160417_124357.jpg

@adrenalinizm evrt mtb den sonra kulandiginiz yere gore farklilik gosteriyor mtb ile asfaltta surerseniz bide yolla surdumu mtb den soguyo insan ama sonucta kullanim.amaclari farkli yanlis yerde kullandimi yol bisikletide iskence geliyor bazen

Sizede hayirli olsun kazasiz surusler

Uzun suredir aklimda olan sele alti cantayi bugun dechattondan aldim basit bir urun ama kullanisli bisey en sob yaprigim 113 km turun daha 6.km de lastik patladi degistirdik ama kalan turu boyunca yedek lastiksiz gittim patlayan lastigi yolda tamir ettim ama bu endiseli surusume bir fayda saglamadi bu canta surekli sele altinda kalicak

Canta icine 2 levye 2 ic yedek lasrik zefal tamir seti ve coklu alyan seti sigdi isigi sele altindan asagi aldim baya urastirdi cunku sele borusu kalin oldugundan baglanri aparatinin boyu yetmedi

On aydinlatmam garmin km saatim ve sulukkafesinin oraya koydugum pompa ile seti tamamlamis bulunuyorum

En son olarak alet takimida kutu olarak tamaladim baya detayli oldu

T alyan
T tork
Ruble sokme anahtari
Ruble sokme somunu
Aynakol sokme ucu
2 tane lokma
Lokma ucu
Pense
Kerpeten
Karga burnu
Maket bicagi
Acik uc ve kapali uc anahtar takimi
Yildiz ve duz tornavida seklinde setin icinde

Orta gobek sokme anahtari yolda

Sette twk eksigim aklima gelen zincir acma pensesi
IMG_20160421_211212.jpg IMG_20160421_211218.jpg IMG_20160421_211222.jpg IMG_20160421_211240.jpg IMG_20160421_211304.jpg IMG_20160421_211631.jpg IMG_20160421_213038.jpg

Güzel bisiklet ya. Bende de şu an siyah-beyaz-mavi rengi mevcut ama ne yazık ki binemiyorum. Satılığa çıkardım :agla:

• Beğen
Tepkiler: dincer_colak
@dincer_colak
Azılı bi mtb ci olarak bilinsemde icten ice hastasiyim bu makinalarin ehehe simdilik iki tane mtb ye sahip olsamda maddiyat ve eş barajini aşar aşmaz boyle bi yavruya sahip olmak arzusundayim :D

Güle güle kullan dostum. Pedalina daş degmeye :D

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@Aazam gordum ilaninizi kisa gidon boynuyla cozulemiyor mu benim de eski bisiklettim biraz kucik geliyordu bana bu gayet uygun oldu
Umarim yez zamanda halledersiniz durumunuzu

@mariokaldato bende eski mtb kullanicisim hos hala salcana ng650 var evde onun yeri baska bunu esimin rizasiyla aldim dugun zamani hemde umarim sizde tez zamanda bir yol bisikleti alirsiniz tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri