Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bilgisayarı Öneri

Sensörler ile kullanım için ANT+ olmalı. sadece hız eğim km vs. göstersin derseniz seçenek olarak belirtmek istedim xoss'u.
Gps özellikli cihaz alıyorsanız ileride sensörleride mutlaka alırsınız :) o yüzden ant+'lı bakın derim.

Xoss vs gibi cihazlar eğim vs'yi doğru bir şekilde gösteriyor mu peki ?

Scudo
(link)
Amazon.com.tr den aratın Aliexpress ürünlerini getiriyorlar ve sıfır risk gümrükten ürününüz geçmese bile anında para iadesi yapıyorlar.
20'nin ekranının oldukça kapsamlı olduğunu ve 3 tuşu olduğunu görünce garipsedim, sanırım 50E'nin fotoğrafını paylaşmışlar, diğer fotolarda da 50E model adı geçiyor, dikkat edilmeli.

Not: 20 için bile fiyat iyi görünüyor.

Garmin düşünenler için şu sıralar özellikle 1030 Plus ta ciddi indirimler var. Avrupadan alma imkanı olanlara vergi iadesi sonrası 350 euroya denk geliyor fiyatı.

Merhabalar, maksimum 1000 tlye Gpsli bisiklet bilgisayarı almak istiyorum. 500 tl bandı falan çok iyi olur eğer 1000tl’ likten çok farkı yoksa önerilerinizi bekleyeceğim teşekkür ederim.

Selamlar, ikinci el yada sıfır farketmeksizin en fazla 800 tl bütçe ile nabız bandı destekleyen yol bilgisayarı tavsiyeniz var mıdır? (Bataryası da uzun ömürlü olursa iyi olur sürerken yanımda powerbank taşımak istemiyorum)

Selamlar, ikinci el yada sıfır farketmeksizin en fazla 800 tl bütçe ile nabız bandı destekleyen yol bilgisayarı tavsiyeniz var mıdır? (Bataryası da uzun ömürlü olursa iyi olur sürerken yanımda powerbank taşımak istemiyorum)
TRY 466.45 64%OFF | GPS bisiklet bilgisayar BSC100S döngüsü kablosuz kilometre bisiklet dijital kronometre bisiklet kilometre sayacı bisiklet bilgisayar
(link)

TRY 466.45 64%OFF | GPS bisiklet bilgisayar BSC100S döngüsü kablosuz kilometre bisiklet dijital kronometre bisiklet kilometre sayacı bisiklet bilgisayar
(link)
Hocam Decathlonun bc900 yol bilgisayarı ile bunu karşılaştırır mısınız? Tanıdığım biri bc900 satıyordu ancak şimdi satmak ister mi bilmiyorum. Eğer kullanan birileri varsa kullanım deneyimlerini yazarsa sevinirim

Hocam Decathlonun bc900 yol bilgisayarı ile bunu karşılaştırır mısınız? Tanıdığım biri bc900 satıyordu ancak şimdi satmak ister mi bilmiyorum. Eğer kullanan birileri varsa kullanım deneyimlerini yazarsa sevinirim
O cihazla ilgili forumda konu mevcut ve bir takım sıkıntılar hatırlıyorum.
Ben güç bela PTT kargoya rağmen bir başka modelini teslim aldım. Tamam bir garmin değil ama telefon uygulaması vs çok iyi.

O cihazla ilgili forumda konu mevcut ve bir takım sıkıntılar hatırlıyorum.
Ben güç bela PTT kargoya rağmen bir başka modelini teslim aldım. Tamam bir garmin değil ama telefon uygulaması vs çok iyi.
Biraz araştırma yaptım da ikinci elde bsc100s dengi sayaçlara 800den aşağı istemiyorlar. Galiba tutucusuyla beraber 500e alacağım. Peki bunun dengi başka üreticilerden öneriniz var mı?( Sigma, bryton, cycplus vs)

Biraz araştırma yaptım da ikinci elde bsc100s dengi sayaçlara 800den aşağı istemiyorlar. Galiba tutucusuyla beraber 500e alacağım. Peki bunun dengi başka üreticilerden öneriniz var mı?( Sigma, bryton, cycplus vs)
Kullanmadığım için bir şey diyemem ama Çin menşeli olanlar içinde sanırım en stabili bu marka.

merhabalar sigma bc 23.16 sts almayı düşünüyorum. Ama ürün sanırım 2016 üretimi. Bu dönemde bu ürünü almak mantıklı mı ? İosda kullanan var mı ?Fikir verirseniz sevinirim.

(link)

merhabalar sigma bc 23.16 sts almayı düşünüyorum. Ama ürün sanırım 2016 üretimi. Bu dönemde bu ürünü almak mantıklı mı ? İosda kullanan var mı ?Fikir verirseniz sevinirim.

(link)
Maddi açıdan ucuz diye düşünüyorsan, paranı biriktir GPS falan olan bir bilgisayar al bence.

Kullanmadığım için bir şey diyemem ama Çin menşeli olanlar içinde sanırım en stabili bu marka.
Teşekkür ederim. Alırsam inceleme yazısı yazarım 👍
Hocam AliExpressten alacaktım ancak sepet kısmında 172 TL vergi çıkardı. Hani 150 Euro'ya kadar vergi kesmiyorlardı?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Samet M.
Maddi açıdan ucuz diye düşünüyorsan, paranı biriktir GPS falan olan bir bilgisayar al bence.
[/QUOTE
yazarken değiştirmemişim ürünü yurtdışına gittiğimde almıştım. İade değişim süresi de geçmiştir. Aslında yol bisikletine yeni geçtim ve sürekli kullanmıyorum diye gpsli seçmedim. Fiyat performans ve full set olması seçimde etkili oldu. Yorumun için teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Alırsam inceleme yazısı yazarım 👍

Hocam AliExpressten alacaktım ancak sepet kısmında 172 TL vergi çıkardı. Hani 150 Euro'ya kadar vergi kesmiyorlardı?

150 Euro'ya kadar şahsi vergi kesiyorlar. İthalat vergilerini vesaire kesmiyorlar. %18-20 arasında değişen vergilerden başka vergi gelmeyecek olan alışveriş meblağın sınırı 150 Euro. Maalesef.

150 Euro'ya kadar şahsi vergi kesiyorlar. İthalat vergilerini vesaire kesmiyorlar. %18-20 arasında değişen vergilerden başka vergi gelmeyecek olan alışveriş meblağın sınırı 150 Euro. Maalesef.
Düzeltme yapayım. Aliexpressten alışverişte vergi %30 kesiyor.

• Beğen
Tepkiler: mazot

Buna da bakabilirsiniz hocam:
(link)

Geri