Scudo Sports

Yol bisikletçilerinin forma altına giydikleri atletimsi ne?

Scudo
Sadık arkadaşımızdan 2 tane almıştım. Ürünler geldikten sonra parasını gönderebildim. Kendisi de bu konuda çok anlayışlı . Yaklaşık 10 gündür kullanıyorum .Formanın ıslanıp tene yapışma derdi yok.2-3 kez çamaşır makinesi de gördü. Herhangi bir sorun çıkmadı.Tavsiye ederim.

@sadcav nereden temin edebiliriz ?

arkadaşlar castelli dediğiniz ürünü ben movistarın formasını aldığımda yurtdışından hediye olarak geldi, giyer giymez kaşıntı yaptı yıkadım suyla falan giydim gene bütün sırtım kızardı. (Alerjim var ama kumaş tarzı bişey hiç kaşındırmamıştı)

@sadcav dan bende aldim, urun original ve turkiyede uretilmish. YAbanci sitelerde urun 40$ civarinda , kifayet kadar memnunum

Emin misiniz? Neye dayanarak diyorsunuz Castelli gibi bir marka'nın Türkiye'de üretildiğini? Ya da Sportful'un? Birisi yazı ya da artık ne varsa paylaşabilir mi burada? Yanlış anlaşılma olmasın, merakımdan soruyorum.

İyi günler arkadaşlar. @sadcav Dün sipariş ettim ürün bugün elime ulaştı. Teşekkür ederim yollayan arkadaşa.

@sadcav çok teşekkür ederim, ilgi ve anlayışın için

Geçen gün 117 km turda Shimano uzun kollu firmanın içine giydim, tur boyunca terden yana dert olmadı, vücutta alerji vb. birşey olmadı. Çok güzel bir ürün, tavsiye ederim!

4 - 5 kez makina gördü deformasyon falan hiç yok.

Ben İzmirdeki bisiklet.com mağazasından almıştım, hatta yamulmuyorsam daha önce de yazmıştım bunu. Tekrar yazmamın sebebi de şu hala "nerden biliyosunuz türkiyede üretildiğini takla atsın da inanalım" diyenler;
http://s33.postimg.org/lwtiespan/a6d23878_9651_4609_b4e5_3edd007270a4.jpg

Arkadaşlar bedenlere 2XL da eklenmiştir bilginize.

Ben bu urunun santini marka olanini aldim. Urun use yariyor ama giyip cikartirken elimde kalacak gibi. Narin bir urun.

173 boy 68 kiloyum kaç beden olur sizce

@ümit KOCABAŞ @sadcav uymaz. L veya XL almanız lazım.
Aliexpres ten santini marka XL aldım. 1.66 boy 75 kiloyum XL küçük geldi. Hem yıkanınca biraz daha çekiyor.

Geri