Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikletçisi [Trafikten Doğaya]

Mehmet Cetinbudak

Aktif Üye
Tepki
230
İsim
Mehmet Cetinbudak
Bisiklet
Cannondale
Selamun aleykum arkadaşlar,

Yol bisikleti ile trafikte yaptığım yolculuklar, doğada yapılan gezintileri paylaşmak, bazen bilinç oluşturmak, bazen de yaşadığımız güçlükleri görselleştirmek adına "Yol Bisikletçisi" [Trafikten Doğaya] isimli bir youtube kanalı açtım.

Daha önce işe gidiş videolarımı, birkaç amatör gezi videomu, Uludağ tırmanış videomu vs. bazı kardeşlerimle paylaşmıştım. Bunları kendi adıma ait (link) youtube hesabından paylaşıyordum.

Sadece bisiklet teması üzerine yüklemeler yapmak için (link) kanalını açtım.

Sizlerden de abone olarak destek olmanızı rica edeceğim.

Her türlü yorumlarınıza açığım.

Bu kanalımın introsu:

Bu da Uludağ Performans Tırmanışı organizasyonu kapsamında Uludağ'a çıkışımız:

LOGO_SON1.jpg

Scudo
Abone oldum, kullandığınız bisikleti de incelerseniz yol bisikletiyle ilgili bilgiler de verirseniz şahane olur.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
madem her yoruma açıksınız, o halde size tavsiyem IŞİDvari fon müziğinizi değiştirmenizdir.
Bi an havaya uçacaksınız sandım.

@vela2016

[emoji5] tür olarak ezgi deniyor bunlara, ilahi de denebilir, nasheed olarak geçer yabancı kaynaklarda.

Ezgiler güzeldir, Arapça olduğu için kendim de dahil çoğu sözünü anlamayız belki, ama çoğu inandığımız değerlere övgüler niteliğindedir.

Örnek olarak, ingilizce bilenler, videomda kullandığım ezginin sözlerinin ne kadar anlamlı olduğunu görebilirler.

Elin repçisinin ana avrat sövdüğü şarkıyı koyacağıma, böyle bir ezgi daha mantıklı geliyor.

@Dethagorf

Evet, güzel fikir. Vakit buldukça yapmaya çalışırım.
Teşekkür ederim

@Mehmet Cetinbudak benim de bi aralar youtube kanalım ve 400 civarı abonem vardı. Ve sahiden ezgiler güzeldir ama 6-7 dakikadan uzun videolarda bayar o sebeple tavsiyem değiştirmenizdir. Mesela NoCopyrightSounds kanalından telifsiz müzikler koyabilirsiniz. Bu bir tavsiyedir. İyi çalışmalar.

Abone oldum!:harika:

• Beğen
Bende abone oldum bir Bursalı olarak ama hocam bence de şu fonu değiştirebilirsiniz tabiki lafım yok zevk meselesi ama her kesime hitap etmiyor sanki hatta çok küçük bi kesime ediyor

• Beğen
videoyu seyrederken arka fondaki müzikle oldukça uyumlu tam bir ortadoğu şehri görüyorum, saygısız, bencil, küstah , benmerkezci, vurdumduymaz insanlardan oluşan bir nefret toplumu.

Yerli bisiklet kanalı pek az olduğu için gözlerimiz kaliteli ve kendini güncelleyen bisikletçi youtuber arıyor. Abone oldum, kolay gelsin.

• Beğen
@vela2016

Aynen hocam..
Yol hakkında yüzlerce güzelim Anadolu türkümüz ve hatta bunların enstrümantal versiyonlarını bırakıp..elin arabının melodisini koy..cık..cık..cık..:D:D

@vela2016
Her arapça yazıyı dua sananlardan sonra her arapça şarkıyı ışid marşı sanan insanlar çıktı :koptum:

Fon müziklerini asla değiştirmeyin mukemmel böyle :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Arkadaşlar, YouTube kanalıma yeni bir video ekledim.

İzlerseniz ve abone olursanız çok sevinirim.

Bu da Yol Bisikletçisi Facebook sayfam. Bunu da Beğen diyebilirsiniz.

(link)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri