Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

@dukehayda

hocam nasıl 350-370 tutuyor anlamadım. şuan hesapladım 420 tuttu.

Scudo
@sLck
Ben de 46 numara kullanıyorum chainreactioncycles dan diadora bir model almıştım, yıllardır onu kullanıyorum

@Eser Sevinç

Hocam mümkünse link paylaşabilirmisiniz, birde yol mu mtb mi aldınız,
Yolda kalıplar dar diye biliyorum ama mtb de kalıp darlığı varmıdır acaba bilginiz var mı

@sLck
Benim aldığım ayakkabı modelinden kalmamış maalesef, ben yol bisikleti ayakkabısı aldım, kalıp farkı olacağını sanmıyorum.
Nike ayakkabılarda US-13 UK-47,5 cm-31 kullanıyorum,
Diadora yol ayakkabısında UK-13 USA-13,5 EUR-48 yazıyor, Diadora Sprinter 2 modeli

• Beğen
Tepkiler: sLck
(link)
(link)
Arkadaşlar spd sl ayakkabı alacağım bu ikisi arasında kaldım.
Hangisini almalıyım neden?
Varsa başka tavsiyelere de açığım...

(link)
(link)
En üste gelen kısmı BOA olan daha iyidir diye düşünüyorum.

(link)
(link)
Sidi kullanıyorum, kullanışlı ayakkabı. Sidi alacaksan bir numara büyük al. Normal numaranı alırsan ufak gelecektir.

Bende sidi yi beğendim. Boa olması iyi olurdu ama fiyatları arttırıyor.
Peki spd sl pedal önerebilir misiniz.?

(link) numara uyarsa güzel bir seçenek
42 numara var. Normalde 42 giyiyorum. Ama bir numara büyük almak gerekir mi...

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Bont VayporS kullanıyorum. Bont aldıktan sonra anladım ki bu zamana kadar terlikle bisiklete binmişim.

Burçinhan Bey biz diyoruz Salcano 001 Tiagra alacağız, siz diyorsunuz Pinarello Dogma ya bindim daha önceden bisiklete binmemişim. Sakıp Sabancı'nın söyleşiyle hayal edin. Ekonomi, ekonomi, ekonomi.

@vetohan bende düşünüyorum. Emsali başka marka model önerileri varsa almak isterim

@vetohan peki 540 ile çok fark var mı?
Çünkü aralarında 70-80tl fark var

@trainspotting35 Çetin Hocam siz hangi ayakkabı ve pedal kullanıyorusunuz?

@Ahmet TOPAL (link) bu kullandığım ayakkabı. (link) bu da kullandığım pedal. Yol bisikletin de kullanıyorum. Tak, çıkar rahatlığı paha biçilemez.

Yürüme olayı tadından yenmez.

@trainspotting35 bende MTB ayakkabısı ve pedalı kullanıyorum. Alışma süreci olarak böyle düşünmüştüm. Şimdi yol a geçiş yapıp deneyimlemek istiyorum.?

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@trainspotting35 bende MTB ayakkabısı ve pedalı kullanıyorum. Alışma süreci olarak böyle düşünmüştüm. Şimdi yol a geçiş yapıp deneyimlemek istiyorum.?
İş bisikletimde PD-R550 kullanıyorum daha öncesi PD-R540 vardı. Pek fark yok aralarında. Hatta antrenman yaptığım bisikletimde PD-R8000 var, onunda PD-R550 ile arasında çok fark yök. Ekonominizi zorlamak istemiyorsanız PD-R540 işinizi göreceği düşüncesindeyim.

@vetohan bende düşünüyorum. Emsali başka marka model önerileri varsa almak isterim

@vetohan peki 540 ile çok fark var mı?
Çünkü aralarında 70-80tl fark var

@trainspotting35 Çetin Hocam siz hangi ayakkabı ve pedal kullanıyorusunuz?

540 kullanmadim, bilmiyorum. Pedallar genelde binlerce, hatta onbinlerce kilometre kullaniliyor. 70-80 lira fark boyle bakinca bana hicbir sey gibi gorunuyor. Tabi butce ve bakis acisina gore kisiden kisiye degisir.

Geri