Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ayakkabı tavsiyesi

@KOMA parmakları bu şekilde olana vatandaş yazılanları okuduktan sonra bence mesaj yazmaz artık 😂😂

Scudo
:D @TafLan buradayım takipteyim muhtemelen dediğiniz gibi büyük alacağım 28.2 cm tam olacak gibi hatta

(link)

indirimdeyken güzel fırsat

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
scott trı-pro (670tl) indirimdeyken bunu kaçırmak istemedim ama iyi ve kötü olduğu konusunda bir fikrim yok, belirtirseniz sevinirim. Kilit bakımından hiç bir bilgim yok, her markanın kilidi oluyor mu? veya ne tavsıye edersiniz

scott trı-pro (670tl) indirimdeyken bunu kaçırmak istemedim ama iyi ve kötü olduğu konusunda bir fikrim yok, belirtirseniz sevinirim. Kilit bakımından hiç bir bilgim yok, her markanın kilidi oluyor mu? veya ne tavsıye edersiniz
Seçeceğiniz KAL modeli bisikletinizde kullandığınız pedala bağlı. Hangi pedal marka ve türü mevcut bisiklette?

O triatlon için tasarlanmış bir ayakkabı. Yol bisikletinde kullanabilirsiniz tabi, sorun olmaz ama o fiyatlara, yurtdışı sitelerde, yol bisikletine daha uygun ayakkabılar bulabilirsiniz. Wiggle, Merlincycles...vb. gibi sitelere de bir bakmanızı tavsiye ederim.

Seçeceğiniz KAL modeli bisikletinizde kullandığınız pedala bağlı. Hangi pedal marka ve türü mevcut bisiklette?
Açıkçası biraz araştırma yapmış olmama rağmen, hala hangi marka ve hangi serisini almalıyım bilmiyorum (5-6 ay oldu başlayalı). Başlangıç seviyesi olarak bir kaç ürün önerebilirseniz sevinirim.
@Veto8 Tavsiye için teşekkürler, fakat bu dolar kurunda sizce daha uygun bir model bulabilir miyim ? Çünkü 600-700 den fazla verebileceğimi düşünemiyorum, malum öğrenci olunca :D

• Beğen
Tepkiler: qtay
40 numara arıyorum bulamıyorum.Türkiye de ayakkabı satan yerler neresi...Sitelerde bulamadım. Kırmızı, kırmızı-beyaz, kırmızı-siyah renkler sidi-fizik-shimano marka tercih.
Beyaz kullanan var mı, kirlenme konusundaki fikirleri alabilirim.:)

40 numara arıyorum bulamıyorum.Türkiye de ayakkabı satan yerler neresi...Sitelerde bulamadım. Kırmızı, kırmızı-beyaz, kırmızı-siyah renkler sidi-fizik-shimano marka tercih.
40 numara giyiyorsanız Shimano 41 numaralara bakabilirsiniz.

Numara olarak arıyorsanız biraz işiniz zor. Yol ayakkabısında numara seçiminde doğru olan ayağınızın ölçüsünü CM olarak tespit ederek o doğrultuda ayakkabı aramanızdır. Örneğin benim ayağım 27 cm, bir marka da 43, diğerinde 42, bir başkasında 42,5 numaraya denk geliyor.

Karbon taban ile normal taban arasındaki farkı değerlendiren oldu mu?

@Bilal Akbaş tabi, 0.6 watt esnemeye gidiyormuş korkunç gerçekten de :ssrtcbya:

"In conclusion, we found no difference in performance between less stiff and stiffer road cycling shoe soles during short uphill sprints in recreational/competitive cyclists. The stiffest cycling shoe soles showed no performance benefits in: 50 m average and peak 1-second power, average and peak change in velocity, maximum velocity, peak acceleration, or peak torque compared to a moderately stiff and the least stiff road cycling shoe soles offered by a well-known manufacturer." (bolding is mine)

However, the difference in this “lost” energy is about .6 watts between the least stiff to stiffest cycle-specific shoe since the relative difference in stiffness is “modest” to say the least.

Considering many cyclists produce 1000+ watts during sprints, the difference between sole types is less than 0.1% or less than 1/10 of a percent.
(link)

Nylon tabanlı ayakkabılar genelde giriş veya orta seviye kabul edildiği için üst deri kısmı da carbon tabanlı ayakkabılara göre çok daha esnek oluyor. Özellikle sıcağı gördükten sonra pedalda çekme hareketini yaparken ayağımın ciddi şekilde ayakkabı da oynadığını hissediyordum. Basma hareketinde bence de hiç bir fark yok

• Beğen
Tepkiler: Bilal Akbaş
arkadaşlar merhaba
ayakkabi olarak Shimano rc5 ayakkabısını düşünüyorum. Sizce ayakkabı nasıl yerine başka bir ayakkabı önerir misiniz?

Bisikletim salcano xrs040
ilk kilitli ayakkabım olacak 😁😁

• Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum sizce nasıldır?
Birde yanında mavi kal almayı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?

resim_2021-07-23_203924.png

Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum sizce nasıldır?
Birde yanında mavi kal almayı düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir?

270044 dosyayı görüntüle
Görüntü olarak göze hoş geliyor ama tabanı kauçuktan.. Bu kadar para verene kadar biraz daha biriktir yada üzerine ekle almışken iyisini al.. Daha önce bu tarz ayakkabı kullanmadı isen daha fazla haraket imkanı veren sarı kal ile başlamanı tavsiye ederim

Geri