sydrotik
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Ahmet
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Kron
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben Shimano rp300 modeli kullanıyorum 4 sendir. Fena değil, tavsiye ederim.
internette o ayakkabıyı bulamadım daha başka bir ayakkabı önerebilme imkanınız var mıBen Shimano rp300 modeli kullanıyorum 4 sendir. Fena değil, tavsiye ederim.
Bütçeniz nedir ?
400-500 üstüne kal fiyatıda oalacağı içinBütçeniz nedir ?
Profilinde dağ bisikleti yazıyor, onun için mi ayakkabı bakıyorsun yoksa yol bisikleti için mi? Zira ilk attığın resimdeki ayakkabı yol bisikleti içindi..400-500 üstüne kal fiyatıda oalacağı için
Ayakkabı numaran kaç? Amma çok soru sordum değil miyol bisikleti için
41-42Ayakkabı numaran kaç? Amma çok soru sordum değil mi
çok iyi fiyatihtiyacım yoktu ama çok iyi indirim vardı bende şunu sipariş verdim dün..
270047 dosyayı görüntüle
Az kullanılmış giyermisin yoksa illa sıfır ayakkabımı istiyorsun ?
yani aynı şehir olursa neden olmasınihtiyacım yoktu ama çok iyi indirim vardı bende şunu sipariş verdim dün..
270047 dosyayı görüntüle
Ben yurtdışındayım, kısmetse (korona nedeniyle yasaklamalar gelmezse) Eylülde Bursaya geleceğim. Elimde kullanmadığım Sidi Genius 7 var. 41 giyiyorsan olur sana, hediye olarak veririm paranı biriktir ileride sıfır çok daha kaliteli birşey alırsın..yani aynı şehir olursa neden olmasın
üstteki ayakkabının linkini bulamadım internette
Teklif var, ısrar yok.. Rica ederim ELindeki bütçe ile düzgün birşey bulacağını sanmıyorum ama yinede şuraya bak belki birşey çıkar.Eylül uzun bi süre teklifin için teşekkürler.
Merhaba indirim hangi sitede?ihtiyacım yoktu ama çok iyi indirim vardı bende şunu sipariş verdim dün..
270047 dosyayı görüntüle