Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ayakkabısı hakkında

@özgür duygu

Yoksa, SPD pedal + ayakkabı. Varsa, yani daha iyi bir model ayakkabı almayı düşünüyorsanız, jant.

Bu arada değinmeden duramayacağım, bu konunun ilk yorumlarını okurken çok güldüm. MTB pedal sistemi ile YOL sisteminin çok büyük performans farkı varmış :) Bu abilerimiz kendilerini Cavendish falan sanıyor herhalde :D

Scudo
Mtb pedalı hayat kurtarır. Dün yokuş çıkarken zincirim kırıldı ayakta yol kal'i olsaydı büyük ihtimalle yeri öpmüştüm. Crank Brothers lar son saniye imdadıma yetişti ayakları yere bastım.

ayakkabı parasına iyi bir jant alıyorsanız bence jant alın. ayakkabı ve pedal çok daha ekonomik olarak alınabiliyor.

700 tl civarına plus rc30 alabilirim 500 tl civarına da decathlondan ayakkabı artı pedal alınabilir diye düşündüm ondan

Merhaba (link) nun bu yol bisikleti ayakkabısını almayı düşünüyorum en uygun fiyatlı bu modeli buldum ama hangi pedalla birlikte kullanmam gerektiğini bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?

Merhaba (link) nun bu yol bisikleti ayakkabısını almayı düşünüyorum en uygun fiyatlı bu modeli buldum ama hangi pedalla birlikte kullanmam gerektiğini bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
Bende var mtb pedalı ile kullanılır bu ayakkabı bende pd-M505 pedal var onunla kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mehmetcan Aydemir
Yol bisikleti ayakkabısı ile yol bisikleti pedalı kulkanmanız gerekiyor. Piyasada Shimano ve Look markasının yol bisikleti pedalları var. Başlangıçta genellikle shimano kullanılıyor.
Sanırım siz şu ayakkabıdan bahsediyorsunuz.
(link)

Bu ayalkabıyla kullanmak için şu pedalı alabilirsiniz.
(link)

Bu ayakkabıların altına kal takmanız gerekiyor.Linkini verdiğim pedalın içinden kal çıkıyor.

Dağ bisikleti ayakkabısı ve dağ bisikleti pedalı kullanan arkadaşlar da var. O ayakkabılarla daha kolay yürünüyor ama yol bisikleti pedalları daha fazla performans sunuyor. Tercih size kalmış.

DÜZELTME: Akadaşların uyarısıyla farkettim. Buradaki ayakkabı bu pedallar ile kullanılmaz. Yol bisikleti ayakkabısı yazmışlar fakat bu ayakkabı spd pedallar ile uyumlu
(link)
Bu bir yol bisikleti ayakkabısıdır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AeroKnight
Yol bisikleti ayakkabısı ile yol bisikleti pedalı kulkanmanız gerekiyor. Piyasada Shimano ve Look markasının yol bisikleti pedalları var. Başlangıçta genellikle shimano kullanılıyor.
(link)

(link)

Bu ayakkabıların altına kal takmanız gerekiyor.Linkini verdiğim pedalın içinden kal çıkıyor.

Dağ bisikleti ayakkabısı ve dağ bisikleti pedalı kullanan arkadaşlar da var. O ayakkabılarla daha kolay yürünüyor ama yol bisikleti pedalları daha fazla performans sunuyor. Tercih size kalmış.
Bu ayakkabı sadece spd pedallar ile uyumlu, o yüzden o pedalla kullanamaz.

(link)

(link)

Tamamen yanlış bilgi., o ayakkabı ile sadece mtb pedal kalleri dolayısı ile mtb pedal kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
(link)

(link)

DÜZELTME: Akadaşların uyarısıyla farkettim. Buradaki ayakkabı bu pedallar ile kullanılmaz. Yol bisikleti ayakkabısı yazmışlar fakat bu ayakkabı spd pedallar ile uyumlu
(link)
Bu bir yol bisikleti ayakkabısıdır.

Yol bisikleti ile mtb tip spd pedal arasındaki fark çok düşük . Gcn de bunu test etmişti göreceli olarak . Ben de o yüzden mtb spd ye devam etme kararı almıştım.

Geri