Recephan Yılmaz
Üye
- Tepki
- 51
- Başlangıç
- 2008—09
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Şu anki turumu bu bagaj ile yapıyorum. Arkada 17 kg lik bir yük taşıyor. Ara ara bağlantı cıvatalarının gevşemesi dışında bir sorun yaşamadım. 5 6 kg yük için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.Arkadaşlar bende bu bagajdan var geçen sene köye giderken arkaya çantalarımı bağlamıştım. Triban 500 aliminyum yol bisikleti ile sorunsuz gidip gelmiştim 2 çantamın agırlıgı yaklaşık 5-7 kilogram arasındaydı..
Bu yaz yine aynı rotayı yapmak istiyorum. Bagajım aynı ancak bisikletim farklı , bisikletim yine. Sele borusu aliminyum , kadro aliminyum.. Sizce sorun teşkil edermi? Bisiklet merida scultra 100.. Sele bağlantı yerinden falan çatlak verecekse hiç geregi olmaz.. Yüküm yine hemen hemen 5-6 kg arasında olur..
232194 dosyayı görüntüle
Somun civata sabitlemek için aşağıdaki ürün birebir. Tavsiye ederim. (Satıcı değilim kullanıcıyım.)Şu anki turumu bu bagaj ile yapıyorum. Arkada 17 kg lik bir yük taşıyor. Ara ara bağlantı cıvatalarının gevşemesi dışında bir sorun yaşamadım. 5 6 kg yük için bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
Bu bagajdan almayı düşünen arkadaşlar varsa da ürün kaliteli bence. Tek bir dezavantajı var bagaj alt bağlantı noktası tekerlerin yanından geçen kadro borusuna bağlanıyor. 17 kg yükleyince acaba kadroya zarar verir mi diye korkutmuyor değil. İlk turu bitirdigimde daha uygun birşey almayi düşünüyorum. Ama 10 kg altı yükler için bence çok kullanışlı.