(link)
(link)
(link)
Polisportlar pek iyi değil galiba?
(link)
(link)
(link)
(link)
100 Tl yi geçmemeyi planlıyorum. Hangisini tercih etmeli?
(İkinci el düşünebilirim. Satmayı planlayan varsa...)
Bluemels Maşada çamurluk için delik varsa kullanılabilir. Yoksa clip-on tipi çamurluk bakmak gerekir. Clip onlarda da crud ve sks markaları dünya çapında tutulur.
@Ozan k. Kadroda çamurluk için delikler mevcut ama yine de "clip-on"ları mı tercih etsem diye tereddütteyim-Hangisinin monte/demontesi daha kolay olur acaba?
Yağmur-çamur sonrası clipslerin temizliği ve kayma yapma tehlikeleri de kafamı karıştırmıyor değil.
(link)
Uzun araştırmalar sonucu iki ay önce bu üründe karar kıldım.
Yol bisikletinin çizilerine uygun,takıp çıkarması kolay.Hafif,varlığını hissettirmiyor ve ıslak zeminlerde koruması yüksek.
Tavsiye ederim.
Nasıl yaptım. Nalbur dukkanimiz var ordan çatı için kullanilan esnek bi şey var ondan aldım. 3 cm boyunda kestim. Tahminen dayanak telin içinden geçeceği yerleri biraz fazladan kestim. Makas ile kesiliyor. Kalın tel derseniz nalburda var ondan aldım arka teler için ikili on teler için tekli yaptım benim bisiklette çamurluk takma yerleri var ama her çamurluk olmuyor fren sisteminden dolayı. O takma yerlerine vidaladım. Frenin olduğu yeri biraz daha küçük kestim 2 cm olacak gibi o kısmında plastik kelepçe yada ip ile frene tutturdum oldu vallaha. Güzel duruyormu hayır. İs görüyor mu evet. Daha ergonomik yapılabilir. İlerde karbondan yapmayı planlıyorum çok yuksek fiyatlar bizi boyle islere sokuyor. Maliyet ne oldu bilmiyorum para vermedim zaten de sanırım 5tl falandır