Swissstop'ları tek geçerim bu konuda. Fiyatları daha yüksek ama ömürleri daha uzun. Yani amorti ediyorlar. Özellikle kışın sürüşlerde kendini hissettiriyor kesinlikleArkadaşlar (yol biskleti) 105 sete sahibim ve geçen hafta ilk defa yağmura yakalandım ve fren papuclari bana hayatı sorgulattı ve eve gelene kadar hatim indirdimbana yağmur performansı da iyi olan f/p ürünü tavsiyeniz ne olur? Saygılar.
Lastikler yeni o noktada sıkıntı yok ama bildiğiniz sanki yağ gibi oluyor frenler neredeyse kopacak o nedenle 3 5 km hızla gittim eve kadar. Birde bende yağmurda kullanmıyorum ama malum işe gidip geliyorum hava güzeldi, hava raporunda da yağmur yoktu ama birden hava bozdu mecbur eve kadar ecel terleri dökerek gittim ama işin ilginç tarafı 105 setin frenleri bu kadar korkunç olamamalı acaba fren bayatlamış olabilir mi ? Birde uzun inişlerde bildiğiniz kamyon freni gibi bağırıyor ön pedler@yavuzkosar hayatı sorgulamak iyidir, bence böyle devam et
şaka bir yana yağmurda bisiklete binmekten nefret ettiğim için bir tavsiyede bulanamayacağım. genel kalı ise swiss stop ve baradine iyi diyorlar. benimkiler baradine turuncu papuç. bir kez yağmurda binmek zorunda kaldım. kuru hava kadar iyi değildi tabi ama hayatı sorgulatacak kadar da güvensiz değildi. sadece biraz fren mesafesi uzamıştı. yine de iyi tutuyordu. sadece fren yeterli olmuyor. lastikler de önemli faktör.
Swisstop'ları düşünüyorum biraz fiyat kovalıyayım bakalım belki indirim yakalarım, artık üçe beşe bakmıyorum güvenlik olaylarında. Fren önemli arkadaşlar.Swissstop'ları tek geçerim bu konuda. Fiyatları daha yüksek ama ömürleri daha uzun. Yani amorti ediyorlar. Özellikle kışın sürüşlerde kendini hissettiriyor kesinlikle![]()
Bolu Dağı'ndan yoğun yağmur altında swissstoplar ile inince bu frenlerin verilen parayı sonuna kadar hakettiğine inanıyorum.Arkadaşlar (yol biskleti) 105 sete sahibim ve geçen hafta ilk defa yağmura yakalandım ve fren papuclari bana hayatı sorgulattı ve eve gelene kadar hatim indirdimbana yağmur performansı da iyi olan f/p ürünü tavsiyeniz ne olur? Saygılar.
Teşekkür ederim, renk takıntım yok önemli olan işlevi@yavuzkosar
(link)
Lacivert bazı siteler mavi de diyor.Lacivert(mavi) rengini seçiniz.
Renginin siyah olmamasına sakın takılmayın.Lacivert(mavi) olması, görsel olarak da sıkıntı yaratmıyor zaten.
Bunlar kartuş sanırım,vidalı değil?@yavuzkosar
(link)
Lacivert bazı siteler mavi de diyor.Lacivert(mavi) rengini seçiniz.
Renginin siyah olmamasına sakın takılmayın.Lacivert(mavi) olması, görsel olarak da sıkıntı yaratmıyor zaten.