Scudo Sports

Yol bisikleti fren pabucu seçimi

Scudo
Arkadaşlar fren yaptığım zaman pabuclar metale sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor. Pabuclar da problem olabilir diye yenisini aldım fakat sorun devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

@yavuzkosar @mmeerrttt Kargonuzun sipariş no sunu "ptt kargo sorgulama" dan, sorgulayın. Gümrüğe girdiğinde bütün masrafları hesaplanıp sayfaya yansıtılıyor. Yani kapınıza kargo gelmeden önce de öğrenebilirsiniz... Screenshot_20191112_133316_com.android.chrome.jpg

Son düzenleme:
26.7 tl ücret belli oldu bugün, inşallah bu hafta elime ulaşır :)

Ekran Görüntüsü (5).png
Bu çıkan vergi acaba doğru mu hesaplandı ? Ürünün değeri üzerinden mi yoksa kargo + ürün toplam fiyatı üzerinden mi hesaplandı bunu nasıl öğrenebiliriz ? Zimmet edildi ibaresi var sanırım işlemleri tamamlandı ?

Ekran Görüntüsü (7).png
Arkadaşlar fren yaptığım zaman pabuclar metale sürtüyormuş gibi ses çıkartıyor. Pabuclar da problem olabilir diye yenisini aldım fakat sorun devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Merhabalar, jant yüzeyinde bir problem olabilir mi yada papuçlar lastiğe yada başka bir yüzeye sürtüyor olabilir mi ? kontrol eder misiniz ?

Son düzenleme:
Güncelleme, bugün bir aksilik olmazsa kardeşim gidip ptt şubesinden teslim alacak, insanı çileden çıkarır bu ptt...

Arkadaşlar bu ürün nasıl kullanılıyor? Fren yüzeyi temizleyicisi diye almıştım zamanında bir işe yarıyor mu emin değilim, tecrübesi olan var mı?

(link)

RRmLYQ.jpg
jantı sileceksin silgi gibi. ben carbon jantta da kullanıyorum.

Arkadaşlar bu ürün nasıl kullanılıyor? Fren yüzeyi temizleyicisi diye almıştım zamanında bir işe yarıyor mu emin değilim, tecrübesi olan var mı?

(link)

RRmLYQ.jpg
ÜStadım bende aldım. Fren yüzeylerinde biriken zerrecikleri temizliyor ve hafif zımpara etkisi ile yüzeyde varsa düzleşme onu gideriyor. Ben jant setinde 5k'yı geçmeden değiştirdim o nedenle kullanma fırsatım olmadı. Hafifçe sürterek temizlik yapabilirsin.
jantı sileceksin silgi gibi. ben carbon jantta da kullanıyorum.
Karbon jant için uygun mu? Emin olmadığımdan soruyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
ÜStadım bende aldım. Fren yüzeylerinde biriken zerrecikleri temizliyor ve hafif zımpara etkisi ile yüzeyde varsa düzleşme onu gideriyor. Ben jant setinde 5k'yı geçmeden değiştirdim o nedenle kullanma fırsatım olmadı. Hafifçe sürterek temizlik yapabilirsin.

Karbon jant için uygun mu? Emin olmadığımdan soruyorum :)

(link)

burada yazıyordu ama şuan yok. yorumlarda kullananlar var benim gibi :)

• Muhteşem
Tepkiler: haldun989
Kardeşimin gönderdiği görseller, sanırım sıkıntı yok doğru ürün olmalı, akşam yakından kontrol edeceğim?
IMG-20191126-WA0024.jpgIMG-20191126-WA0023.jpg

@yavuzkosar Benim aldığım ile aynı. Mavi olanı ile arasında fark var mı bilmiyorum ama eski kullanmış olduğum fren pedinden daha iyi hem ıslakta hem kuruda.

• Beğen
@yavuzkosar Benim aldığım ile aynı. Mavi olanı ile arasında fark var mı bilmiyorum ama eski kullanmış olduğum fren pedinden daha iyi hem ıslakta hem kuruda.
Akşam montajı yapacağım inşallah, bakalım heyecanlı bir şekilde bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@yavuzkosar Yukarıda söylemeyi unutmuşum hayırlı olsun. :)

• Beğen
Kartuşları taktım inşallah yakın zamanda bir test sürüşü yapacağım. Sizlere genel hissiyatı hakkında bilgi vereceğim ama şimdiden söktüğüm kartuşlar cidden sem sert olmuşlar sanırım bayatlamış yatmaktan, taktıklarım gayet "yumuşak" (yumuşak derken olması gerektiği tazelik) ve sanırım çok fark olacak bakalım heyecanla test etmeyi bekliyorum...

(link) üzerinden gitsek Belkahve'de patlamayacaktın:D

Swissstoplar (link) iyi.

Evet kartuşlarimizi taktik, işe geldim ilk izlenim çok güzel ama uzun tur yapmadan kesin bişey diyemem biraz fren ayarı da yapmam lazım, fren kollarımın baskı mesafesi kısaldı bu nedenle biraz tutunma mesafesi kısa oldu buda malumunuz biraz eli yoruyor hafif gevşetmem lazım ?

IMG_20191128_100903.jpg

@yavuzkosar
Swissstoplar kuru zeminde öfkeli erkekler çağında tatlı bir oğlan çocuğu gibidir.Swissstopların farkını anlamak istiyorsan yağmurlu havada veya sert bir inişte denemelisin.İşte o zaman Swissstoplar kendilerinin gerçek erkekler klubünden mi oğlan çocukları sınıfından mı olduğunu ispatlıyor:cool:

Merhaba arkadaşlar full deore lx sistem bisikletimin arka fren papuçları bitik. Shimano m70t3. Yine aynısını mı alayım yoksa önereceğiniz bir papuç olur mu?

Geri