herock45
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Ahmet Topcu
- Başlangıç
- 2004—05
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kasa dediğiniz hangi parça?Selam arkadaşlar, ben bisikletime Swiss Stop Flash Pro BXP pedlerinden alıcam. Yalnız emin olamadım sitesinde Shimano ile uyumlu yazıyor ben şu an takılı olan Shimano fren pabuçların kendi kasalarına takıcağım. Alıcağım Swiss Stoplar Shimanonun kasalarına uyumlu olur mu ?
Teşekkürler.
Evet uyumlu,bende 105 fren bacakları var swissstopun kartuşları uyumludur,güvenle alabilirsinizSelam arkadaşlar, ben bisikletime Swiss Stop Flash Pro BXP pedlerinden alıcam. Yalnız emin olamadım sitesinde Shimano ile uyumlu yazıyor ben şu an takılı olan Shimano fren pabuçların kendi kasalarına takıcağım. Alıcağım Swiss Stoplar Shimanonun kasalarına uyumlu olur mu ?
Teşekkürler.
R7000 in pabuçlarıyla sstop un pabuçları arasında kaydedeğer fark var mı? Veya baradine in..Evet uyumlu,bende 105 fren bacakları var swissstopun kartuşları uyumludur,güvenle alabilirsiniz
Tamamdır zaten erken daha ama değişim vakti için sordum 👍 teşekkürlerCevabı sn SpirituaL vermiş,alüminyum jant için gereksiz pahalı,ama karbon jant için gerekli diye düşünüyorum.
Şöyle yanlış yazmışım kusuruma bakma şu an üzerinde takılı olan pad yataklarını çıkarmadan swiss stop pad lerini alıp taka bilir miyim diye sormak istemiştim.Kasa dediğiniz hangi parça?
Fren pedi, sadece silgi benzeri malzemeden olan kısma deniyor. Pabuç ise bunu tutan parçaya. Pabuç da fren bacağına (U şeklindeki fren kolunu sıktığımızda hareket eden parça) takılıyor.
Mevcut freninizin ne tür olduğunu yazmadığınız için kesin cevap veremem ama genel olarak Shimano uyumlu swissstop pedler, Shimano pabuçlara takılabilir.
ihtiyacı olan varsa elimde aşağıdakinden mevcut, iletişime geçebilir 25 Eylül'e kadar.
Shimano olsaydı hemen alırdım dostum
Bende pabuc alacagim. Fren yaptigimda yuksek bi surtunme sesi cikiyor. Sanirim pabuclarin dandikliginden. Ilk aldigim zaman uzerinde gelenler takili hala.
Onerebileceginiz fp bi pabuc var mi?
Fren kaliperiniz hangi tür burda v brake de var u brake deBu modelleri buldum ama kulllanan var mı acaba?
(link)
(link)
(link)
Varsa başka modelller de olabillir. Tavsiyelere açığım.
471c yi alabilirsiniz
Ben yeni değiştirdim. 105 shimano tercih ettim. Söz konusu frenaj olunca kaliteden şaşmam.