suyunsesi
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.169
- İsim
- Turgay
- Başlangıç
- 1979—80
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Diğer
Omuz genişliğinizi düşünerek 40 da kalın bence, tercih sizin tabiBen 44’ten 40 cm’e geçtim.Aradaki fark inanılmaz.Sprintlerimi daha uzun ve daha nizami bir şekilde atıyorum,virajlarda daha iyi kontrol sağlıyorum ve kendimi daha rahat hissediyorum.Bu arada omuz genişliğim 42 cm ama ileriki zamanlarda 38 cm’lik gidona geçmeyi de düşünmüyor değilim.
dediğiniz gibi ölçüm yapınca 49 cm yapıyor. 440 almak beni sıkıntıya düşürür mü?Omuz genişliğini dıştan dışa mı ölçtünüz. Kullandığınız bisiklet yol bisikletiyse eğer omuz kemiklerinin (Yani eklem yerlerinin ortasından ortasına ölçmeniz gerekli. )
284779 dosyayı görüntüle
Çok merak ettim boyunuz, kg mınız kaç acaba bence yanlış ölçüm yapıyorsunuz yinede. Omuz oynak yerinden oynak yerine ölçeceksiniz. Benim bu ölçü 400 mm çıkıyor.dediğiniz gibi ölçüm yapınca 49 cm yapıyor. 440 almak beni sıkıntıya düşürür mü?
Böyle durur tahminim.dediğiniz gibi ölçüm yapınca 49 cm yapıyor. 440 almak beni sıkıntıya düşürür mü?
177 - 80 kgÇok merak ettim boyunuz, kg mınız kaç acaba bence yanlış ölçüm yapıyorsunuz yinede. Omuz oynak yerinden oynak yerine ölçeceksiniz. Benim bu ölçü 400 mm çıkıyor.
49 cm belirttiğim şekilde ölçmeniz bence mümkün değil.177 - 80 kg
Arkadaşlar bilgisi, tecrübesi olan yok mu?
@lrfan 😀 Evet, ben daha ziyade hangisi daha sağlıklı olur ve rijit olur oradayım.
@Veto8 Rahatsız değilim, yukarıda yazının sonunda eklemleriniz için risk yaratır dendiği için biraz baktım birde çok refleks verdiği için bir geniş gidonda daha mı rijit sürüş olur bunu merak ettim, yani daha sabit daha kontrollü tabi diğer taraftan çok atak orjinalliğide bozmak istemiyorum.
Bugün bir terzi arkadaşa omzumu tekrar ölçtüreceğim.😀