Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti için aero gidon tavsiyesi

Prime Gidon aldım ama ikinci el .Hem tutuş olarak hem görüntü olarak güzel ama hafiflik yönlü belki stok gidondan daha ağır geliyor bana .Aliminyum olanından aldım.Sahibinden de bakabilirsiniz .Prime kullanan çok arkadaş vardı .Yardımcı olurlar başlığa bakarlarsa
Ağırlıklara baktığımda 44 cm olan için FSA daha hafif.

• Beğen
Tepkiler: ghostt ve Ali Eren
Scudo
Merhabalar,

Carraro 062 bisikletim var ve aero gidona geçmek istiyorum. Tavsiyeleriniz neler olur?

1.500 - 2.500 lira arası düşünüyorum.
O bütçede alabileceğin en iyisi şu gibi. Gerçi bütçemi arttırıp karbonda alırım dersende oda sorun, çoğu karbon gidonlar 150 euro sınırının üzerinde, yurtdışından sipariş vermek sıkıntılı. Ülke içindeki satıcılarda ucuza karbon bulunur mu araştırmak gerekir. Ama ilk önce gerçekten aero bir gidona ihtiyacın varmı, aldığında sana görüntü dışında ne gibi katkıları olur onu oturup düşünmelisin. Sadece görüntüsü güzel diye istiyorsan bence gidon yerine sürüş keyfini arttırabilecek daha kaliteli bir tayt, kaliteli bir ayakkabı vb ürünlere yatırım yapmalısın.

(link)

Merhabalar,

Ritchey markasının karbon gidonları sizce nasıl? Kullanan veya fikir sahibi olan var mı? Fikir ve düşünceleriniz önemlidir.

Merhabalar,

Ritchey markasının karbon gidonları sizce nasıl? Kullanan veya fikir sahibi olan var mı? Fikir ve düşünceleriniz önemlidir.
Uzun yıllardır piyasada (40 yılı aşmış) bulunan bir marka kötü bir üretici olsa piyasada tutunamazdı. Eski yol bisklletimde gidon boğazı ritcheydi ve herhangi bir olumsuzluk yaşamadım kullanım süresince.

Uzun yıllardır piyasada (40 yılı aşmış) bulunan bir marka kötü bir üretici olsa piyasada tutunamazdı. Eski yol bisklletimde gidon boğazı ritcheydi ve herhangi bir olumsuzluk yaşamadım kullanım süresince.

Teşekkür ederim. Muhtemelen alacağım.

Merhabalar,

DSC_0449.JPG
Merhaba, ben gidon, boğaz, furş ve sele borusunu ritchey kullanıyorum. Daha önce karbon boğaz, gidon sürüş esnasında parçalamış biri olarak şuan bu markanın kompenentlerinde herhangi bir deformasyon olmadı. Esneme de ilk günkü gibi çok çok az.. Yine bu bisikletim üstünde ritchey boğaz ve sele borusu gelmişti aliminyum.. Onlar da çok çok iyiydi.. Salcano standart sele borusu ile ikisini yere bıraktığımda ses kalite ve kalitesizliği dinletmeye yetmişti..gerçekten de bu isim sadece bir isim değil arge dir..

Son düzenleme:
Bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim hocam sağ olun var olun🙏🏻

Merhabalar, gidonum rahatsız edici derecede geniş geldiği için 38cm genişlikte ve tercihen üst tarafı düz bir gidon arayışındayım. 800₺ civarında bir bütçem var, sıfır, ikinci el ve vergi ile bütçeye uygun olacaksa yurt dışından da alabilirim. Biraz daha yukarı çıkabilirim ancak öğrenciyim ve bisiklette bir kaç parça daha değiştireceğim için bütçe içinde ve altında olması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum :hhhhhh:

Merhabalar, gidonum rahatsız edici derecede geniş geldiği için 38cm genişlikte ve tercihen üst tarafı düz bir gidon arayışındayım. 800₺ civarında bir bütçem var, sıfır, ikinci el ve vergi ile bütçeye uygun olacaksa yurt dışından da alabilirim. Biraz daha yukarı çıkabilirim ancak öğrenciyim ve bisiklette bir kaç parça daha değiştireceğim için bütçe içinde ve altında olması daha iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum :hhhhhh:
Bütçen ile sıfır zor ama ikinci el belki bulabilirsin, onunda durumu nasıl olur bilemem. Bütçemi zorlayabilrim dersen şu linkteki en hesaplısı.

(link)

Bütçen ile sıfır zor ama ikinci el belki bulabilirsin, onunda durumu nasıl olur bilemem. Bütçemi zorlayabilrim dersen şu linkteki en hesaplısı.

(link)
Teşekkür ederim, vergi ile sanırım 1900₺ civarlarında olacak gibi duruyor. Bütçeyi hayli hayli aşıyor ama yurt içi piyasada kısıtlı ve çok daha pahalı seçeneklerin olmasından dolayı yeni bir şeyler görene kadar önceliğimi önerdiğiniz gidon yapacağım sanırım. Bir aksilik olmaz ise 2 haftaya sipariş vermiş olurum büyük ihtimalle.

Aero gidona km saatimi takacağım fakat bunu takacağım aparatı lazım. Bunu kullan diyebileceğiniz bir aparat var mı?

Aero gidona km saatimi takacağım fakat bunu takacağım aparatı lazım. Bunu kullan diyebileceğiniz bir aparat var mı?
Gidonunuz nedir? Ona göre bir ürün tavsiye edelim

Geri