Murat B.
Forum Trolü
- Tepki
- 11.598
- Bisiklet
- Specialized
Velocissimo'nun ilk nesil kışlık taytını kullana kullana parçaladım. Oldukça memnun kaldığım bir üründü, ancak kışlık tayt için ince sayılabilecek kumaştan yapıldığı için 12-15 derecelerde bile uzun tayt giyen biriyseniz 3-5 derecede falan üşütebilir.Selamlar,alta linklerini eklediğim kışlık taytları kullanıp tecrübe eden oldumu acaba? Malum ülkemizde rakamlar uçtu gitti,yüksek döviz kurlarına rağmen daha hesaplı geleceğini düşündüğüm için bu iki ürün arasında kaldım.Biri castellinin giriş seviyesi taytı,diğeri dhb nin bir ürünü,yorumlar geneli iyi f/p ürünleri gibi.Maksimum 5 saatlik ve 3 ile 7 derece sıcaklıkta kullanılmak üzere...
(link)
(link)
DHB'nin de adında classic ve thermal geçen başka bir taytını kullandım, pedi çok kötü olduğu için sadece kısa sürüşlere uygun (bu taytta o pedden yok, Castelli'nin sadece 2, DHB'nin bilmediğim kadar çok farklı pedi var).
Aslında bu taytların ikisini de kullanmamış olsam da şunu söyleyebilirim: Malzeme ve ürün kalitesi olarak Velocissimo (aynı isimde yazlık forma ve tayt da var) DHB classic'ten bir tık yukarıda, DHB Aeron'dan bir tık aşağıda. DHB Classic'ler daha çok Castelli Entranta'nın muadili gibi.
Bu yazdıklarımın hepsinden daha önemli olarak, hangisinin beden olarak daha uygun olacağı mevzusu var, ona öncelik vermenizi tavsiye ederim. Şahsen ben Castelli'yi tercih ediyorum çünkü L bedeni üzerime benim için dikilmiş gibi oturuyor. DHB'nin (ve pek çok başka markanın) M bedeni biraz dar, L bedeni bol geliyor.