theGenius
Aktif Üye
- Tepki
- 1.097
- İsim
- Hüseyin S.
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Görseli var mı acaba çok merak ettim.
çok merak ettiğiniz için, seleyi bizzat kullanmadığım halde sizin için google'a yazdım. sizin için aşağı koyuyorum. 3-5 saniyemi aldı zaten
301988 dosyayı görüntüle
Ben bir tık küçüğü 150 mm olanını kullanıyorum.. bence gayet güzel bir sele.. 160 mm en geniş olanı sanırım.. Bence oturma kemiklerinin arsını bir ölçüp öyle karar verin. Erdoğanlar bisiklette mesela bunun için bir alet var.. ama eminim bunun youtube da kendinizin de ölçebileceği metot videoları vardır. Sağlıklı olanı bu diye düşünüyorum..Konuyu hortlatmak oluyor ama yardıma ihtiyacım var. Yol bisikleti için sele arayışım var
1-) fizik tempo ARGE sele 105 mm kullanan var mıdır,resmini ekliyorum
2-) Bisikletimin maşası hariç her yer alüminyum, b karbon sele takabilir mi (Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp )
3-) Bütçem 1000 TL, önereceğiniz model var mı 301912 dosyayı görüntüle
Sele kişisel bir olay ve ince ayar çok onemli. Bende pro seleyi begenmeyip aliexpressten ryet marka 3d print bir seleye gectim. 3000 kmdir kullaniyorum Çok memnun kaldim fiyatina gore kesinlikle denenebilir.konuyu hortlatma vakti geldi
yol bisikleti için sele arayışı içindeyim bu aralar. öncesinde (link) şu seleyi kullanıyordum. uzun sürüşlerde 5-6 saat sonrasında iyi bir taytla sürüş yapmama rağmen uyuşma oluyordu ara sıra. biraz internetten baktığımda (link) bu selenin de iyi olduğu kanısındayım. selenin kişiye göre olduğunu da biliyorum, bunun için kalça ölçümü de yapacağım mutlaka tabi ama sizin tercih ettiğiniz bir sele yada mutlaka şu modele de bak dediğiniz bir model varsa seve seve fikirlerinize açığım.
Merhaba. Aliexpress'ten ray ölçüsü 7x9 mm olan karbon bir sele aldım. Mevcut bisikletim Cannondale caad 12 üzerinde alüminyum ve muhtemelen 7x7 mm ray uyumlu sistem var. Yeni seleye uyumlu bir boru almam gerekiyor mu ?
Eğer kenarlardan kapalı bi sele bağlantısı varsa genelde uymuyor. Bu tarz seleler için aliexpress üzerinden 7x9 veya 7x10 ek parça sipariş edebilirsiniz.Merhaba. Aliexpress'ten ray ölçüsü 7x9 mm olan karbon bir sele aldım. Mevcut bisikletim Cannondale caad 12 üzerinde alüminyum ve muhtemelen 7x7 mm ray uyumlu sistem var. Yeni seleye uyumlu bir boru almam gerekiyor mu ?
Teknik anlamda bir sorun yaşamazsınız. Sadece biraz klasik görüntüsü olduğu için yeni tip yol bisikletlerinde pek kullanan yok. Bazı uzun mesafe yol bisikletçileri çok konforlu olduğu için tercih ediyor.Brooks sele yol bisikleti için oluyor mu
Genelde turcular için
Bizim paramız yoh alamıyoruz.Arkadaşlar evet kişisel bir olay ama Specialized Power Comp bu konuda bambaşka bir seviye. Bir çok kişi belirtmiş ben de yazayım. Biraz pahalı görünüyor ama sürüş konforunuzu öyle bir arttırıyor ki inanın değer.
selamlar, (link) bundan mı bahsediyorsunuz acaba ? ben (link) pro selelerden birini almayı düşünüyorum. fiyat farkı da pek yok. seleye verdiğim paraya üzülemem, üzülsem de çaktırmam en azından 😁 😁Arkadaşlar evet kişisel bir olay ama Specialized Power Comp bu konuda bambaşka bir seviye. Bir çok kişi belirtmiş ben de yazayım. Biraz pahalı görünüyor ama sürüş konforunuzu öyle bir arttırıyor ki inanın değer.
Ben de 48 ay vade kredi çektim alırken 😜Bizim paramız yoh alamıyoruz.
Aynen bu sele. Kendi ölçünüzü almaya dikkat edin derim.selamlar, (link) bundan mı bahsediyorsunuz acaba ? ben (link) pro selelerden birini almayı düşünüyorum. fiyat farkı da pek yok. seleye verdiğim paraya üzülemem, üzülsem de çaktırmam en azından 😁 😁