Hakan Beşikçi
Daimi Üye
- Tepki
- 130
muc-off 50 ml alacağıma 100 ml chain- alırım daha iyi hocamShimano Türkiye instagram sayfasından sakın ola yağları (dry, wet) hakkında toz topluyor yazmayın anında hesabınızı engelliyorlar würth ve muc-off kullandım, ikiside başarılı. Muc-Off yağları denemenizi şiddetle tavsiye ederim cidden başarılı ürünler. Kolay kolay tozlanmaz kir tutmaz bir yağ özelliği var.
Daha nice uzun kilometrelere ins.muc-off 50 ml alacağıma 100 ml chain- alırım daha iyi hocam
50 ml chain l aldım bisikleti yeni aldığım zaman nereden baksan 2 seneden fazla oldu hala rahat 25 ml var.Yıllık 2000-3000 arası yol yapıyorum.Zinciri düzenli silsem,daha dikkatli uygulasam eminim daha az kullanmış olurdum
Merhaba. xcp kullanıyorum yol bisikletim için çok çabuk kararıyor. Kararmayan (illaki kararır biliyorum da 500 metrede kararmasın) bir zincir önerir misiniz? fiyatı 200 tl yi geçmeyen...
Ben şu anda Muc Off deniyorum 3 gün oldu ve şu anda izlenimlerim çok olumlu.Merhaba. xcp kullanıyorum yol bisikletim için çok çabuk kararıyor. Kararmayan (illaki kararır biliyorum da 500 metrede kararmasın) bir zincir önerir misiniz? fiyatı 200 tl yi geçmeyen...
ya valla yağ sökücü deterjanlı suyla yıkıyorum kararıyoXCP yağ 500 metrede kararıyorsa temizliği yanlış yapıyor olabilirsiniz.