Scudo Sports

Yol bisikleti için zırhlı lastik önerisi

@JusTiMe durano daha iyi tabi. Tek farkı içindeki zırh. Ama lugano şimdilik yeterli bana :) lugano, döviz yükselmeden önce erdoğanlarda 56 ₺ idi. Şimdi 96 ₺. Döviz geriledi fiyat hâlâ aynı. Wigglede fiyat inanılmaz derecede ucuzmuş, satın almak aklıma yatıyor. Fiyatı duranonun yarısındanda az. Chaoyang markasınıda düşünüyorum. Ama Luganodan memnun kaldığım için gözüm kapalı alırım...

• Beğen
Tepkiler: mazhar ve JusTiMe
Scudo
@BugAdam Kargo dahil değil ürünün fiyatı üzerinden hesaplanıyor. Unutma 22 euro dolar ya da sterlin değil :D

Yorumlarda göremedim.
Çinde 15-20 TL karşılığında alınabilen delinmeye karşı koruma sağlayan bir astar bant var deneyen var mı? Neredeyse kabak denecek kadar silinmiş bir lastikle kullanan arkadaşım var her çıktığında istisnasız patlayan lastiği kullandıktan sonra henüz patlamadı.

ED83ECE0-AE1A-44D7-A21C-FDEDD8C879B5.jpeg

@Cyanide bende aldım henüz pek kullanamadım malûm kış vakti...

Lugano için
Standard Untracked Delivery to Turkey by post $6.94

Tracked delivery to Turkey by courier $14.35

Yazıyor...

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Arkadaşlar Schwalbe Durano plus alacağım ama Wiggle dan gümrük vergisi uygulanacak mı?

@ophellia
Gümrük sınırı kargo hariç 22 Euro. Yani tek bir lastik alırsanız bu sınırın altında kalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: ophellia
@BerkEvren Hocam birde aynı adrese farklı isimlerle tek tek alsam nasıl olur? Yoksa kargo gelince mi diğerini almalıyım :)

@ophellia
Ben 1 ya da 2 gün arayla vermiştim siparişi. Öyle farklı isimler falan gerek yok uğraşmaya. İlk siparişi kargoya verince diğerini söylersen 2 ayrı kargon olmuş oluyor :harika:

Öneriler üzerine durano double defance almayı düşünüyorum bende. İyi görünüyor gibi.

Arkadaşlar abiler birşey soracağımda acaba kalın bir bant alıp şambriyeli şişirdikten sonra bantlayıp dış tekerin içini de bantlasak iş görür mü ek koruma için ne yapabilirim?

durano plus ile marathon green guard arasında kaldım. durano plus ın zırhı daha kalın ama yüzeyi slick olduğu için marathon green guard daha sağlam-patlamaz gibi geldi bana. fiyatı da ucuz marathon un. bu arada 700-25c boyutunu alacağım. öneriniz nedir?
(link)
(link)

Yol bisikletinde zırhlı lastik hiç kullanmadım.. Malum extra ağırlık demek .. dağ bisikletinde kullanıyorum.. diken ıvır zıvır araizde patlamaya yol açacak çok şey var.. ama contiential ultra sport 2 yi doğru basınçta kullanıyorum.. biraz da dikkatli davrandığın takdirde sanırım 1.5 senedir lastiğim patlamıyor..

Scwalbe endurance serisini tavsiye ederim biraz ağır ama iş görür

Merak edenler için ben ürünü aldım bugün elime ulaştı. Vergiye girer mi diye şüphe ediyordum ama fiyatını 19 dolar olarak yazmışlar gümrüğe takılmadı ondan. Yaklaşık 40 günde elime ulaşmış oldu.
185254

• Beğen
Tepkiler: okidoz
@Tsubasa
İyi günlerde kullanın... 40 Gün ne uzun bir süre, nereden verdiniz siparişi acaba?

• Beğen
Tepkiler: Tsubasa
@BerkEvren
Buradaki öneriler sonucu wiggle dan sipariş etmiştim hocam. Teşekkür ederim

@Tsubasa
Cidden uzun sürmüş. Wiggle kargolarım 15-20 günü geçmedi hiç o sebeple sordum (3 günde gelen de oldu)

• Beğen
@BerkEvren
Wiggledan ilk defa alışveriş yaptım bu kargo geliş sürecinde attığım mesajlara hemen cevap verdiler onlarda bu kadar gecikmemesi gerektiğini söylediler. Sanırım ptt kargo ile ilgili bir sıkıntı var. Kargom bu ayın 28 ine kadar ulaşmazsa para iadesi yapacaklarını da belirttiler benim için güzel verimli bir alışveriş oldu :)

lugano alacaksanız lugano endurance modelini tavsiye ederim lastik patlatmaktan gına gelmişti beni kurtaran fiyat performans lastiği oldu kesinlikle tavsiye ederim

• Beğen
Geri